Благоевградчанката Вили Костова дари 12 000 лв. чрез картините си за каузата „Мечта за дете“

Благоевградчанката Вили Костова за пореден път подпомогна благотворителна инициатива на фондация „Мечта за дете“ и получи почетен приз от председателката на фондацията за своята голяма подкрепа. Тя дари за пролетния бал „Роди дете в България“ 3 картини, които бяха откупени на обща стойност от 12 000 лв. Събраната сума ще бъде дарена на двойки с репродуктивни проблеми, както и в подкрепа на ежегодната национална кампания „Роди дете в България“.

Безкрайни благодарности към Вили Костова и поклон пред голямото й сърце, което тупти, за да помага и дарява любов. Тя е светъл пример за подражание и стимулира все повече хора да застават зад благотворителни каузи и да помагат на нуждаещите се.

Вили Костова неизменно подкрепя всяка кампания на „Мечта за дете“, която помага да се раждат все повече деца в България.

Вили Костова е завършила в Националната хуманитарна гимназия в Благоевград със специалност „Изобразително изкуство“. Завършва висше образование във финансовата сфера и много години работи в Националния осигурителен институт в Благоевград, но обичта към изкуството я връща отново към рисуването.

Свързани новини

ОбС-Благоевград спечели дело по жалба на Румен Томов

vesito

Хороскоп за 14 февруари

vesito

Хороскоп за 11 февруари. Рак – имате богато въображение, Овен – следвайте целта си

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.