Благоевградчанинът Димитър Калайджиев изпълни обещанието си към Веселка

Победителката в последния сезон на Фермата Веселка сбъдна мечтата си с печалбата от шоуто – да притежава собствена ферма за коне, узна hotArena.

23-годишната майка на 3 деца вече притежава конюшня и хубави, здрави коне, които обгрижва и с които смята да развива собствен бизнес. Още с влизането си във формата Весели сподели, че най-голямата й мечта е да има собствен дом и да стартира бизнес с дърводобив. Конете са най-голямата й любов, която също смята да развива.

С част от парите смята да подобри къщата си. За да развие своя бизнес нюх й помага друг участник от шоуто – Димитър Калайджиев. Още в началото на предаването бизнесменът й обеща, че ще й помогне със стартирането на собствен бизнес. Тогава още никой не подозираше, че най-малката от всички ще спечели Фермата.

Няколко месеца по-късно това вече е факт, а Митко не спира да подкрепя Веселка, както й обеща, пише България днес.

 

Свързани новини

Заради струпването на много хора! „Бюро по труда“ – Благоевград разкри изнесено работно място за обслужване на безработни, вижте къде…

vesito

Планирани прекъсвания на електрозахранването на територията на област Благоевград за периода 01-05.06.2020

vesito

Обявиха свободните работни места в Благоевград! Търсите ли си работа?

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.