Безработни извиха опашка пред Бюрото по труда, благоевградчанка: Не от вируси, от глад ще измрем!

Дълга опашка се изви днес пред Бюрото по труда в Благоевград. Останалите без препитание хора побързаха да подадат документите си, някои от тях се надяваха на парични обезщетения от НОИ.

Голяма част от чакащите бяха от най-засегнатите браншове – предимно служители на заведения и малки търговски обекти. Повечето от хората са освободени от работодателите си по взаимно съгласие или са били в изпитателен срок, съобщиха самите те.

„Някой има ли представа какви опашки до улицата има пред Бюрото по труда? Още ли искате удължаване на карантината до Коледа? Искайте си. Не от вируси, от глад ще измрем! Почти целия бизнес спира и освобождава работници! Това ли са ви ефективните мерки за справяне с вируса? Глад и мизерия! Как ще си гледате и храните децата да ви питам? Как?“, възмущаваше се известна благоевградчанка.

Свързани новини

Жандармерията се заселва трайно в Благоевград

vesito

Футболист за пример! Станислав Манолев подари тениската си в помощ на…

Regiona

Ентусиаст нае пустеещи общински ниви в Селище с идея да ги превърне в овощни градини

vesito

1 коментар

безработен 02.04.2020 13:22 at 13:22

заслужават,да се вдигнеме и отидем до бойко борисов да му кажем,колко пенсионери работят и получават и заплати.ние със семейства сме на улицата.кмете,ние гласувах ме за промяна,да прочистиш малко тия служби.само си седат на бюрата и са във фейсбука.накрая си вземат пълна заплата.

1

0
Отговори

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.