Бебе на 2 месеца се нуждае от средства за чернодробна трансплантация

Двумесечно бебе се бори за живота си и има нужда от помощ. И Мартин, както тримесечният Андрей, за когото ви разказахме преди няколко дни, страда от вроденото заболяване билиарна атрезия – недоразвити жлъчни пътища.

За да може да живее, трябва да бъде направена спешна чернодробна трансплантация.

Родителите му са се свързали с болница във Великобритания,пише бтв. Тази седмица те трябва да заминат, за да бъдат направени изследвания на бебето и да бъде дадена конкретна оферта.

„За наше най-голямо щастие имаме потвърждение от болница тук, че баща му може да му бъде донор. Нуждаем се от вашата добрина и подкрепа, тъй като сумата за подобен тип животоспасяващи операции е далеч отвъд възможностите ни“, обръща се за помощ майката на Мартин – Биляна Александрова.

Ако имате желание и възможност да помогнете за събирането на сумата за трансплантацията на Мартин, можете да го направите ТУК: helpkarma.com.

 

Свързани новини

Пускат на пазара у нас успешно лекарство срещу COVID-19, вижте колко ще струва…

vesito

До 33 градуса през май

desi

Победителят в „Гласът на България“: Исках да докажа на дъщеря ми, че мечтите могат да се сбъдват

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.