Баща си тръгна от родилното с чужда жена и бебето ѝ

Тази невероятна история се е случила преди повече от 20 години в един от родилните домове в украинската столица Киев. Всички в болницата обаче и до днес помнят какво се е случило, пише jenata.blitz.bg.

Все пак не всеки ден на изписване баща си тръгва с новородения си син, чужда жена и бебето ѝ!

По това време родилните отделения не разполагали със самостоятелни стаи и най-често на едно място са били събирани по 5-6 напълно различни жени. Бебетата им си приличали като две капки вода. Всички новородени са си приличали, с изключение на едно момиченце, което било доста по-едро от останалите. Майка му Оля пък била много тъжна.

Постепенно жените се опознали и сближили. Оказало се, че Оля няма съпруг. И никога не е имала. Тя просто била на 26 години и решила, че трябва да има дете, за да не остане сама на стари години.

„А ако случайно срещна някой мъж, ще го проверя с помощта на детето. Така много бързо можеш да разбереш какъв е“, смятала тя.

Останалите родилки ѝ влизали в положението, съчувствали ѝ, а след като нахранели бебетата си, започвали да се шегуват: „Колко много кърма имаш, Оля! И три бебета можеш да накърмиш!“.

Една от жените в стаята се казвала Марина. Тя имала момченце. Младата майка се държала арогантно и надменно и не говорела с никого, защото смятала, че останалите са под достойнството ѝ.

Правила го, защото все пак била женена за успешен бизнесмен. Мъжът ѝ Роман карал скъпа кола и когато идвал да я посещава, винаги ѝ носел по нещо екзотично, скъпо и много вкусно.

Откъде можел да знае той какво може и какво не може да яде една родилка, която кърми. Между другото, Роман бил в неведение относно най-важното – че младата му съпруга категорично отказала да кърми сина им.

Всички жени изпаднали в шок, когато сестрата за първи път донесла бебетата. Детето на Марина ревяло на леглото ѝ, а тя все едно не го чувала. Стояла си до прозореца и се наслаждавала на шоколада, който мъжът ѝ бил донесъл.

А когато една от майките ѝ се скарала, тя заявила, че не смята да кърми, за да не си развали фигурата. „И без това тук ги хранят!“, троснала се Марина.

Тогава Оля не издържала. Изведнъж почувствала, че игнорираното от майка си бебе не ѝ е чуждо. Отишла до леглото, взела го в обятията си и започнала да го кърми.

Това започнало да се повтаря всеки ден. Оля галела чуждото дете, както правела със собствената си дъщеря, и постепенно свикнала с двете много различни личица.

Няколко дни по-късно съпругът на Марина научил за всичко, което се случва в стаята на родилките. Не от жена си, разбира си. И за трудния живот на Оля разбрал.

Дошъл големият ден на изписването. Оля бързо се сбогувала с другите майки и излязла, а Марина бавно започнала да събирала вещите си. Колата на мъжа ѝ била паркирана в двора на родилния дом.

Изведнъж останалите жени в стаята видели, че съпругът на Марина носи не едно, а две бебета. И изглежда много щастлив. А зад него върви смутената Оля.

Роман внимателно поставил двете деца на задната седалка, казал нещо и се усмихнал.

След това през вратата на болницата минала и Марина. Тя плачела, крещяла и ругаела мъжа си. Ефектната и стройна жена, която толкова много се стараела да запази прекрасната си фигура…

Източник: fakti.bg

Свързани новини

Започва театралният фестивал на моноспектаклите „София моно“

Regiona

Рецепта на деня: Бяла риба с ароматна панировка

Regiona

Секси модел си татуира най-милото (СНИМКИ)

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.