Банкет за организаторите и участниците на най-екстремното състезание Екстрийм Ендуро Крупник 2022 година

След превземане на балкана над село Крупник от участниците в най-екстремното състезание Екстрийм Ендуро Крупник 2022 година, последва и огромна доза настроение.

 

Организаторите на събитието, а именно община Симитли, Мирослав Димитров, Радослав Траянов, Иван Спасов и Радослав Христов, събраха всички участници на дълги трапези в ресторант „Крупа“ в селото.

Както се казва, за всяко нещо трябва сърце. Именно това ни показаха на веселбата както организаторите, така и екстремистите. Те доказаха, че умеят да владеят много добре не само своите мотори, но също така и да се веселят от сърце.

Заедно с тях се веселиха и кметът на село Крупник г-жа Иванка Чакалска и председателят на Общински съвет – Симитли Вилимир Александров. Вечерта премина с много настроение, танци и веселие.

Припомняме, че във второто издание на тазгодишното състезание взеха участие над 220 моториста от цялата страна и чужбина.

 

Организаторите, които успяха да създадат отлични условия за провеждането на Екстрийм Ендуро Крупник 2022, отново изразиха благодарност за подкрепата от кмета на община Симитли Апостол Апостолов, както и на всички участници.

 

Всички състезатели, които останаха на веселбата също благодариха на организаторския екип и споделиха: “Тук в община Симитли е най-добре организираното състезание от всяка една гледна точка, касаеща подобно състезание. В това число включваме самото трасе, цялата организация за преминаване както и наградния фонд. Благодарим за наградите, както и за всички подаръци, които получихме в края на състезанието. Благодарни сме, че имахме възможност да участваме. Очакваме покана за третото издание на състезанието“.

Свързани новини

Какво празнуваме на 8 март?

vesito

Трупове на животни край реката в с. Стоб сеят опасност от зараза

vesito

Как ще учат учениците в Пиринско от понеделник?

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.