Баловете се отлагат, дискотеките остават затворени, маските – само в рейсове и болници

Носенето на маска или друго предпазно средство остава задължително в обществения транспорт, в аптеки и лечебни заведения, гласи нова заповед на здравния министър, която влиза в силат от понеделник. Всички лица, когато се намират в обществения транспорт, в аптеките и лечебните заведения са длъжни да имат поставена защитна маска за лице за еднократна или многократна употреба или друго средство, покриващо носа и устата, в т.ч. кърпа, шал, шлем и др. На всички други обществени места носенето на маска е препоръчително.

Също така, считано от 15 юни до 30 юни не се разрешават посещенията в дискотеки, пиано-барове, нощни барове, клубове и други подобни. В същия период не се разрешава провеждането на групови празненства на закрито с присъствието на повече от 10 души, в т. ч. сватби, балове, кръщенета и други.

Свързани новини

Торта във форма на букви похапна „Ритмика“ за ЧРД

vesito

Деси от ЦСМП-Благоевград споделя: Преуморени лекари, сестри, шофьори, тичат между леглата, за да спасят наши близки. Понякога успяват, понякога не!

vesito

Крадец ошушка апартамент в Банско

vesito

1 коментар

АСЕН ИЛИЕВ 15.06.2020 10:27 at 10:27

БАЛОВЕ, САМО ОТ ТИПА НА ДРУГАРЯ ЛУКАШЕНКО, А ЖИВОТИНСКИТЕ ИСТОРИИ – ЖИК-ТАК – НЕ!

0

0
Отговори

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.