Астропрогноза: С добри идеи и удовлетворение завършват месеца две зодии…

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)
Последен ден на този толкова необичаен месец. Подхранвайте вярата в сърцето си, дайте й възможност да расте силна и непоколебима. Винаги след тъмната нощ изгрява слънце.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)
Приключете месеца със споделяне. Не е нужно да е в сантиментален вариант, а просто като вербализиране на онова, което сте свършили, на нещата, които имате да довършвате и т.н. Хубаво е, ако имате слушател и той ви даде обратна връзка. Монолозите също са от полза, но днес ги заменете с диалог.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)
С усещането за добре свършена работа завършвате април. С достойнство може да посрещнете Деня на труда. А междувременно е добре да подредите нещата около себе си, прецизно и внимателно.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)
Завършете този месец с благодарност. Колкото и да е бил странен и необикновен, той е донесъл своите дарове. Благодарността е тази, която кара нещата да растат.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)
С добри идеи и удовлетворение затваряте този месец, за да влезете в месеците, обещаващи топлина и лято. Със сигурност ви чакат удовлетворяващи дни, а днес потърсете вътрешния мир в себе си.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)
Денят преди 1 май е добър момент да си направите мини преглед на месеца, да отчетете успехите и да видите своя най-голям капитал – грешките си. Те са вашият път към успешните постижения.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)
Интересен месец беше, макар и с малки катаклизми. Вземете даровете му и освободете излишното, останете с усещането за лекота и свобода. Светът ви очаква да покажете най-доброто от себе си.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Гледайте философски на случващото се. Не допускайте да ви осъждат и твърдо защитавайте позицията си. Не ви се случват изпитания, с които да не можете да се справите.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)
Сбогом, Април, донесъл Велики дни и пролетни ухания, цветове и радости. Представете своите благодарности (дори и на ум) към този тъй прекрасен момент. Ден информационен и комуникационен.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)
Ден, в който трябва да си направите някои поуки, макар че това ще се случи по доста странен начин. Важното е да не пропуснете уроците на съдбта, че следващия път ще са още по-трудни.

Хороскоп Водолей (21януари – 19 февруари)

Ден, в който ще трябва да започнете с превръщането на плановете в дела. Успехът дебне зад ъгъла, спрете да се криете.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)
Малкото или голямото, доброто или лошото, хубавото или грозното? Дилемата днес ще е в избора, а вие много добре знаете, че нещата не са черно-бели. Послушайте сърцето си, кое решение ви носи светлина?

Свързани новини

Зрителите пред екрана за последните епизоди на „Откраднат живот“, „Игри на волята“ и „Маскираният певец“

Regiona

Наша силиконка мамила холивудска звезда с фалшив тест за бременност

Regiona

Хороскопът за днес. Романтичен ден за две зодии…

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.