Астролози със страшна прогноза за 4 юли

Тази година всички планети на Слънчевата система се съберат в един ъглов сектор. Това астросъбитие накара много астролози да извадят на бял свят какви ли не теории и прогнози за новия планетарен цикъл през 2020 г.

Подобно събитие обикновено провокира различни неприятни събития на Земята, като войни, революции и др, отбелязват онези, които се занимават с астрология. Епидемиите и бедствията също не са рядкост.

Според прогнозите на астролозите, 4 юли ще бъде истинско изпитание за нашата планета, съобщават световните издания. На този ден всички планети се подреждат почти в една линия. Разбира се, тя няма да е идеално гладка, но отклонението ще бъде много минимално.

Подобно събитие не се е случвало в цялата история на съвременното човечество. Човек може да си спомни за 1982 г., когато небесните тела се събраха от едната страна на Слънцето в дъга от 95 °. Астрономите знаеха за това събитие от няколко години, затова бяха публикувани плашещи книги, например „Ефектът на Юпитер“.

В книгата, написана от астрофизиците Джон Грибин и Стивън Плагман през 1974 г., е посочено, че заставането на планетите ще доведе до опустошителни земетресения на нашата планета. Не се изключва пробуждането на Йелоустоун или 9-та степен по скалата на Рихтер в района на разлома Сан Андреас.

Всички предположения в текста са подкрепени от научни факти и теории. Основните аргументи са ефектът върху литосферата на смущенията на гравитацията, промените в електромагнитните полета и магнитните бури. През 1982 г. най-лошите прогнози не се сбъдват, обаче вулканичната активност се увеличава многократно. Вулканите „бушуват“ в продължение на десетилетие. Заслужава да се подчертаят такива събития като войната в Афганистан, експлозията в Чернобил, падането на СССР и т.н.

Източник: fakti.bg

Свързани новини

Хороскоп за 04 май. Близнаци – не се страхувайте от грешки, Лъв – правете нещата бавно и спокойно

vesito

Тези зодии изневеряват без свян

Regiona

Биляна спипала Божинов на калъп с 18-годишна

vyara

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.