Анита Мейзер захапа „Мисис България“

За пореден път Анита Мейзер се опита да захапе родния конкурс „Мисис България“ и да подложи на съмнение стойността и легитимността му у нас.

Това, което твърди Мейзер, е, че изписаното „Мисис България Свят“ на лентите на победителките е нелигитимно. Според Мейзер тя е единствената, която има правата над „Мисис Свят“ и само тя може да отведе нашенка на сцената на световния конкурс. По думите ѝ правата ѝ са предоставени от покойния Дейвид Мармел, основал големия конкурс за омъжени красавици преди 45 години.

„Не печатайте ленти „Мисис България Свят“. Това го няма никъде другаде освен в България“, пише Анита.

С дълги излияния в социалните мрежи Мейзер призова организаторката на състезанието в България Меги Савова да изгладят разногласията, които имали преди години отново по въпроса с правата на конкурса, и да работят заедно.

Наскоро госпожа Савова заяви пред роден таблоид, циртирана от сайта Новини.бг, че бизнес предложения чрез медии и социални мрежи не приема.

След публикуването на интервюто, Мейзер отговори във Facebook публикация със следните думи:

„За пореден път темата се завоалира удобно и остава неразбрана от обикновения човек … Ето, тя самата МС ..казва че от двадесет и кусур години има права върху Мисис!!! А защо не покаже лиценз от Световния конкурс? Аз ще покажа моя и да видим коя притежава реалните права върху Световния конкурс!Дори няма смисъл да го правя, то е очевадно: нито една нейна титулована и получила хвърчаща лента не е била на сцената на MRS WORLD точка по въпроса. Дейвид дори считаше, че не си заслужава да я съди, просто я “ наказваше” да раздава ленти напечатани в някоя печатница без покритие …и без право на участие на реалната световна сцена! Нали е уж Mrs World Bulgaria… В България участвала ок, ами защо има Mrs World отпред или някъде из лентата, като World никога не е допуснал нейната България на сцената??? Още повече аз не съм спирала да работя с тях Mrs World по време на конкурсите, освен докато бях на дълга 2 г “Ваканция “ под Сливенския Балкан , заради други нагли хора …Защо нито една нейна участничка през тези години не се качи на Световната сцена на Mrs World??? Защо не спре да прави хората на глупави или сте наистина такива ? Толкова е просто: говорете с всичките и Лентовани с всевъзможни изписани варианти на Mrs World Bulgaria, на Българо английски досега и понеже собственика почина и тя си отдъхна и изпраска нагло лента за съд тази година,така както я осъдиха Mrs Globe и кво… вече не я изписва. За мен тази жена просто от никого не и пука, освен да си гледа нейната изгода. ( имам цял ферман обяснение … друг пост,изписан по надолу ,четете на стената ми ако ви интересува )
Нямам нищо против всевъзможните и други вариации, но Моля да остави на мира световната марка Mrs World… не е нужно Дейвид Мармел да се върти в гроба заради нея, нито пък участничките да остават на “ сухо” всяка следваща година … Каня както казах Моника да участва на сцената на Mrs World, да разбере защо носи тази лента, иначе и тя ще си я гледа за спомен в годините ,а България ще я представлява съвсем различна жена и ще носи гордо титлата си на Mrs World Bulgaria, защото ще е одобрена и ще я получи от Световния конкурс ,както се случваше и до сега през всичките години…“

Меги споделя, че преди години са имали два разговора с Мейзер, инициирани от самата Анита, която впоследствие ги оставя недовършени. По повод нападките на брюнетката Савова заявява кратко и ясно – щастливите хора имат личен живот и не се месят в този на другите.

„За да стане ясно на всички, ще го кажа по най-простия начин – от 22 години правя конкурса за омъжени жени в България. Аз държа патента за „Мисис“ у нас. Над всяка лента, която започва с „Мисис“, има права. Конкурсът за омъжени българки е патентован и в други държави и отново от мен“, обяснява Меги.

Мо Анита Мейзер е непримирима и по-рано днес сподели, отново в социалните мрежи, че нейната „болна тема към запазената марка Mrs World Bulgaria продължава…“

Преди дни короната на „Мисис България Свят“ спечели Моника Минкова от Враца. Майката на две деца беше нападната веднага от зложелатели заради козметичните корекции по себе си.

„От години се гледа не най-красивата, а най-достойната. Вече дори и на претендентките за „Мис“ – надпреварата за млади и неомъжени момичета, не се гледа като на парче месо. Търсят се по-важните качества у една жена. Операция за всичко има, но не и за душата“, казва Савова, давайки за пример носителка на титла за красота от Венецуела, която преди години се яви на конкурса с 26 пластични операции по себе си.

Източник: fakti.bg

Свързани новини

Рецепта на деня: Мармалад от портокали

Regiona

Мъжът на Сашка Васева за състоянието й

Regiona

Неприятен инцидент с дъщерята на Наум Шопов и Теа Минкова

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.