Андрей Новаков: Започна ремонт на пътищата Дъбница-Вълкосел-Сатовча и Кресна-Рибник

„Започна ремонтът на два пътя от голямо значение за жителите на Благоевградска област. Участъкът между Дъбница и Сатовча преминава през няолко общини и от 50 години 32-километровото трасе не е ремонтирано. По пътя между Кресна и Рибник също от много време не са извършвани никакви рехабилитации. Средствата за ремонт на двете важни пътни артерии са осигурени от правителството на Бойко Борисов”, информира областният координатор на ГЕРБ и евродепутат Андрей Новаков.

„На срещите ни в общините Сатовча, Гърмен, Кресна, Петрич хората искаха съдействие да се осигури финансиране за тези обекти. Благодарение на общите усилия на евродепута Асим Адемов, народните представители на ГЕРБ от Благоевградска област можем да съобщим добрата новина за стотици жители от няколко общини”, каза още Андрей Новаков. Той подчерта, че за пореден път кабинетът доказва, че усилено работи за развитието на всички населените места в страната.

Свързани новини

Зарадваха благоевградски майки с парче кашкавал и 9 краставици

desi

Гастaрбайтери от Крупник разпускат на екзотична екскурзия в Мексико

Regiona

Пореден ден с опашка от автомобили на ГКПП „Кулата-Промахон“

bilyana

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.