Александър Мацурев разясни на местни хора от Кремен, Обидим и Гостун за мерките и механизмите за подкрепа, свързани с възстановяването от ковидкризата

Александър Мацурев посети селата Кремен, Обидим и Гостун на територията на община Банско. Политикът  разговаря с местните жители за свършеното по време на управлението на ГЕРБ и премиера Борисов за малките населени места, както и бъдещите планове за тяхното развитие.

Хората се интересуваха най-много от мерките и механизмите за подкрепа свързани с възстановяването от Ковидкризата. С одорение коментираха увеличението на пенсиите и добавките от 50 лв осигурени от кабинета.

Алексанър Мацурев увери местните хора, че в бъдещата управленска програма на ГЕРБ един от основните приоритети е увеличаване доходите на населението.

Подчерта, че е от изключително значение на 4 април всеки да даде своя вот, за да можем заедно да продължим да работим и да се справим с последствията от пандемията.

28 ГЕРБ-СДС

Преференция105

 

Свързани новини

Екоминистърът Борислав Сандов инкогнито в Благоевград търси кого да назначи за вр.и.д. директор на БДЗБР

vesito

Троен християнски празник е днес

vesito

Театър и дискотека на открито в ДГ № 4 „Роса“ за Деня на детето

desi

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.