Албена Ситнилска става каскадьорка

Върхове, но не музикални покорява и Албена Ситнилска. Тя е многократен световен и европейски шампион по таекондо и кикбокс. Наскоро се отдаде на ново предизвикателство – каскадьорството.

Албена Ситнилска впечатлява с красота, трудолюбие и дисциплина. Волята и желанието за победа са силните ѝ страни. От 1997 г. практикува бойни спортове и е многократен световен и европейски шампион по таекондо и кикбокс, но най-голямата ѝ радост е малката ѝ дъщеря. „Вдъхновението ми е малката дъщеря. Опитвам се да съм добра майка. Най-много съпругът ми е помагал. Насочих се сама към бойните изкуства. Повечето хора си мислят, че кикбоксът е подобие на уличен бой, но той развива човек“, каза Ситнилска пред камерата на „Събуди се“.

Албена неведнъж е преглъщала болката, изтощението и разочарованието, но ги е преодолявала. Благодари на бойните спортове, че са я научили да се справя с трудностите в живота. „За да успее един спортист, хората казват, че са нужни 99% труд и 1% талант. Никога не си позволявам да не съм подготвена за състезание“, каза още тя.

„Ако наистина искаш да си добър в нещо, трябва да му се отдадеш“. Това е философията на Албена, която е и човек на изкуството – обича да рисува и се занимава с графичен дизайн, но залата е мястото, където прекарва по-голяма част от времето си,пише нова. „В залата се чувствам комфортно и трябва да съм там, за да постигам успехи. Имало е момент, в който съм искала да се откажа, но съм ги преодолявала. Няма спортист без загуби“, заяви Ситнилска.

Чаровната спортистка все още не мисли да се отказва от кикбокса, но споделя, че когато това се случи, има желание да работи като каскадьор, дори вече се на актьорско майсторство в киноцентъра „Бояна“. „Започнах да тренирам, записах се на курс. От малка съм си мечтала да стана каскадьорка. Тренировката е по-различна, защото включва бой с оръжия, но трябва и да играеш“, каза тя.

Свързани новини

Пороят предизвика свлачища и затвори улици във Фъргово

vesito

Ще има ли решение? Нищят проблемите с неизплатените пари за първо, второ и трето дете

vesito

ПРОДЪЛЖАВА УСПЕШНОТО ПРЕДСТАВЯНЕ НА БЕГАЧИТЕ ОТ СКИ КЛУБ „БАНСКО“

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.