Акция: Транспортираха пострадал край Синаница турист

Вчера отряд Сандански към ПСС проведе акция за транспортиране на пострадал с травма на глезена в района на Синаница.Около 13 часа в централа на Планинската Спасителна Служба постъпва сигнал за пострадал в района на Синаница.

След бърза реакция и събиране на хората отряда тръгна към Синаница. При достигане на пострадалия бе установено, че същия е с травма на глезена и не може да ходи самостоятелно. След имобилизация на глезена пострадалия бе транспортиран със специализиран транспорт по трудния терен от х. Синаница към гр. Кресна. Около 23 часа акцията приключи успешно.

 

Свързани новини

Община Банско с богата лятна програма за децата

vesito

Председателят на ОбС Андон Тодоров: В Благоевград е нужно да се изработи изцяло нов Общ устройствен план. Групата на Зелените внесе наредба с мерки за овладяване на популацията с бездомните кучета, има терен за 2-и приют в с. Долно Церово
Подлезът в „Грамада“ е жизненоважен за града, реализацията му се бави, категоричен е парламентарният шеф

vesito

Над 1 800 нови безработни в Пиринско само за две седмици

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.