Акушерки с безплатни лекции в Благоевград за настоящи и бъдещи родители, втората среща за м. септември започва в 16.00 часа днес

Община Благоевград подкрепя информационната кампания „Акушерките близо до майките“, организирана от Алианс на българските акушерки. В тази връзка днес от 16.00 часа в зала 101 на Община Благоевград ще бъде проведена среща, по време на която медицински специалисти ще съветват настоящи и бъдещи родители по отношение на грижата за плода по време на бременност, както и за бебетата след тяхното раждане. Това е втората беседа за м. септември. Достъпът е свободен, а целта е родителите да бъдат компетентно информирани и съветвани от специалисти, за да получат необходимите знания и практически опит, както и да се запознаят с добри практики, основаващи се на медицински доказателства.

Свързани новини

Пълна промяна: Яне Янев отглежда елитни говеда

vesito

Благоевградският свещеник Ст. Бербатов основа нова мисия на границата между Белгия, Нидерландия и Германия

vesito

Жителите на 1 кметство в община Благоевград предпочетоха нов наместник, в 4 гласуваха доверие на досегашните управници

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.