Победителят от VIP Brother Джино Бианкалана проговори от инвалидната количка след тежка катастрофа!

0

Джино Бианкалана разказва: „Рязаха ми мускули от корема и ми ги слагаха на крака, в момента ми липсва част от кокала”

Победителят от VIP Brother Джино Бианкалана тази пролет претърпя тежка катастрофа с мотора си. Наложи му се тежка операция. Към днешна дата той е вкъщи и се възстановява.

„По-добре съм. Имам още една операция, която ми предстои и вече ще съм на крак”, разказа Джино Бианкалана.

„Помня всичко от катастрофата. Бях при един приятел, карах по улицата. От моята страна нямаше никакъв трафик, но от другата имаше и една жена направи погрешен завой и аз нямаше как да я избегна. Доста време се търкалях, потроших си абсолютно всичко от едната страна”.

„Аз през цялото време бях в съзнание. Кракът ми беше обърнат наобратно от коляното надолу. Рязаха ми мускули от корема и ми ги слагаха на крака и в момента ми липсва част от кокала. Тазът ми е сменен, всичко ми е ново. Аз съм като котките – имам девет живота“, сподели победителят от VIP Brother в „На кафе“ по Nova.

„Моите приятели са били там на място и казаха, че е имало много кръв. Човек, ако е бил там, е щял да помисли, че някой е загинал. Майка ми, татко ми и брат ми го преживяха най-зле, особено баща ми, защото знаеше, че не може да ми помогне, чувстваше се безсилен“, признава Бианкалана.

Той допълни, че рехабилитацията му върви добре, но е на инвалидна количка, опитва се да се придвижва и с патерица.

Въпреки тежкия инцидент Джино заяви, че има намерение да си купи нов мотор, защото това е животът му и няма как заради катастрофата да се откаже от страстта си.

*сн. flagman.bg/ kliuki.bg

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!