Уникален лек за кокоши трън, направете си!

Качествен лек за кокоши трън, пред който няма спирачки!

Кокоши трън се появява най-вече на краката и макар в началото да изглежда безобидно, в последствие се разбира, че образуванието пречи на нормалното ходене. Бива затруднено не само движението, а целият процес се придружава от силни болки. Самият кокоши трън не е труден за разпознаване. Съществуват най-различни начини за неговото отстраняване.

Те включват използването на лазер, течен азот, други лекарства от аптеката или алтернативни методи за лечение в домашна среда. Всеки сам прави своя избор. Считаме посочените варианти за удачни, но крайното решение е само и единствено в ръцете на онези, които се нуждаят от скоростно подобрение в състоянието, пише bgistinite. com.
Домашни трикчета и евтини продукти, които се справят с кокоши трън
Доказана бабина рецепта: в последно време из форумите се коментира една рецепта, която е известна от нашите баби. За нея отзивите са доста добри.
Рецептата е следната: образуванието трябва да се накисне и да се изчака, докато се размекне добре. Тогава е точното време да се постави една таблетка аспирин върху него, а отгоре резен домат.

Мястото се бинтова старателно, за да може импровизираното лекарство да остане върху кокошия трън колкото е възможно по-дълго време. За предпочитане е засегнатите да останат превързани със сместа от аспирин и домати през цялата нощ.
Рецептата се прави всяка вечер и така в продължение на 14 последователни дни. След приключване на този курс на лечение кокошият трън би трябвало да почернее.
Още една изпитана рецепта: тя също е известна в българските форуми. Хората я знаят като една от най-силните за лечение на кокоши трън.
Той се отстранява с лук. Рецептата никак не е сложна за изпълнение. Една глава лук се приготвя, за да се накисне в оцет.
Лукът не трябва да се употребява веднага, а да се изчака да се накисне добре в рамките на идните 5 или 6 денонощия.
Когато те изтекат, от лукът се взима по една люспа и се прави компрес, който се налага директно върху кожното образувание.
Рецептата се изпълнява единствено нощно време и се премахва на сутринта. Тази практика се счита за особено полезна и силно действаща при наличие на кокоши трън.
В интерес на истината и двете рецепти е удачно да се изпълняват в домашна среда, но ако болките се засилват и проблемите не отшумяват, ще се наложи засегнатите да посетят клиника./сн.здраве нюз/

Оставете коментар

САЙТЪТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НАПИСАНИТЕ КОМЕНТАРИ!
Публикуване на линкове и добавяне на HTML не се допуска!

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

ЛЮБОПИТНО

ОТКРОВЕНО