И банскалии клекнаха, 50% намаление за Великден по хотелите!

Хотелиерите в Банско намалиха на 50% цените през април месец, а специално за Великден се надпреварват кой да обещава повече глезотии за по-малко пари.

Общото, което предлагат, е безплатен превоз до църквата и вечерната великденска служба. В пакетите включват и боядисване на яйца, месене на домашни козунаци, стига туристите да проявят желание сами да ги приготвят. Безплатни са и аниматорите за деца, басейни, джакузита,солни стаи и всякакви СПА-глезотии.

За три дни например се дава цена от 180 лева на човек, в тази сума освен нощувките, влизат и блок маси, празнична вечеря с агнешко.

Цените според категориите варират от 50 до 200 лева, но има и стаи по 10-15 лева.

Най-примамливо обаче си остава пролетното каране на ски. Зоната ще работи до 17 април, тоест последния ден на Великден.

Най-много резервации има направени от гърци. Те ще поемат по празниците към Банско, а нашенци пък тръгват за Бялото море. По предварителни данни над 40 хиляди българи ще пътуват по Великден за южната ни съседка.

Резервациите на хотелите , които се стопанисват например от благоевградски мениджъри, вече са на 100 процента заети. Това са бази в Аспровалта, Ставрос, Неа Врасна и други .

Предлаганите пакети за 4 нощувки през април на гръцкото море са 65 лева, което изкуши нашенци да открият сезона рано,рано. За май месец се предлагат същите цени, сочи наша справка при туроператор в Благоевград.

Гръцко нашествие по празниците ще има и в Сандански и Мелник./8 декември ком/

Информационна агенция "Региона Бг"представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

Оставете коментар

Публикуване на линкове и добавяне на HTML не се допуска!

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

ЛЮБОПИТНО

ОТКРОВЕНО