На море по-евтино с куче, отколкото с деца

 

Промоция за туристи с домашни любимци е най-новият хит на морето това лято. Масово хотелиерите по българското Черноморие предвиждат 10% отстъпка от цената на нощувката, ако летовниците водят със себе си и куче или котка,пише бургасинфо.  Доскоро собствениците на почивни комплекси правеха точно обратното, таксувайки допълнително клиентите с животни. От тази година обаче обръщали монетата и щели да насърчават населението да си взима домашни любимци. Такава била и тенденцията в най-скъпите световни курорти. На места обаче ограниченията за достъп на кучета и котки щели да останат валидни, като хотелиерите щели да изискват по 100 лева предварителен депозит, в случай че животното направи поразии. Ако такива липсват при напускането на летовниците, парите щели да им се възстановяват./сн:ева/.

 

Информационна агенция "Региона Бг"представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

Оставете коментар

САЙТЪТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НАПИСАНИТЕ КОМЕНТАРИ!
Публикуване на линкове и добавяне на HTML не се допуска!

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

ЛЮБОПИТНО

ОТКРОВЕНО