Съветниците Илко Стоянов и К. Ханджийски демонстрираха завидни умения на турнира в памет на Йордан Динов

Общинските съветници Калоян Ханджийски и Илко Стоянов се включиха в петия международен турнир в памет на Йордан Динов. Двамата местни парламентаристи показаха завидни футболни умения и се представиха на ниво.

Тазгодишният победител в турнира бе „Пирин 2001“. Отборът надви момчетата от школата на ОФК „Пирин“ с 2:1 в доста оспорван мач, изпъстрен с футболни достойнства. Бронзовите медали отидоха в миналогодишния първенец – Миньор Перник, който победи Беласица Петрич с 2:0.

И тази година, преди финалните сблъсъци се игра демонстративен мач между журналисти и приятели на Динов. Отборът на приятелите бе подсилен от майстора на коженото кълбо – Иван Цветков. Въпреки всичко, журналистите се представиха достойно и загубиха само с два гола разлика – 7:5.

Информационна агенция "Региона Бгпредставя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград. Предлагаме Ви новини в секциите:
РегионалниБългарияКриминалниОбществоЛюбопитноСпортТуризъм и Здраве.

Оставете коментар

САЙТЪТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НАПИСАНИТЕ КОМЕНТАРИ!
Публикуване на линкове и добавяне на HTML не се допуска!

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

ЛЮБОПИТНО

ОТКРОВЕНО