/Видео/ Битката за милиард долара приключи! Бокс, шоу или цирк, преценете сами!

Американският боксьор, непобеден в цялата си професионална кариера, победи ирландския боец с технически нокаут в 10-ия рунд

Американската боксова легенда Флойд Мейуедър разби на ринга в „Т-Мобайл арина“ в Лас Вегас ММА сензацията от Ирландия Конър Макгрегър. Това стана с технически нокаут в десетия рунд, след като преди това Меуйедър имаше пълно превъзходство. По този начин 40-годишният американец оправда напълно очакванията на всички, че е фаворит в очакваната с безпрецедентен интерес битка, счупила всички финансови рекорди в историята на бойните спортове.

Флойд продължава фантастичната си серия и вече има 50 победи в 50 мача в своята кариера. Все пак трябва да се отбележи, че ММА боецът Макрегър на моменти оказа съпротива и се опита да бъде равностоен на своя именит опопент. Той повтаряше на Мейуедър след последния гонг, че е могъл да продължи, но за всички беше ясно, че боят трябва да бъде прекратен от рефера.

Флойд и Конър засвидетелстваха уважение един на друг, за разлика от всички гръмки приказки преди мача, като американецът отчете впечатялващото представяне на съперника си. От своя страна ирландецът отбеляза по-големия опит на 40-годишния си опонент. Той се оплака и в интервюто си след мача, че е могъл да продължи, но все пак призна, че е бил много уморен. Едва ли всъщност има истински губещ в Битката на парите, при положение че Мейуедър ще получи около 350 милиона долара, а Макгрегър - поне 100.

 

 

 

Информационна агенция "Региона Бг"представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

Оставете коментар

САЙТЪТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НАПИСАНИТЕ КОМЕНТАРИ!
Публикуване на линкове и добавяне на HTML не се допуска!

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

ЛЮБОПИТНО

Астропрогноза: Овен - приятни изненади, Лъв - чудесен ден

Астропрогноза: Овен - приятни изнен...

Вторник, 19 Септември 2017 08:33
Лудо парти в Елизиум клуб разгорещи страстите в Благоевград

Лудо парти в Елизиум клуб разгорещи...

Понеделник, 18 Септември 2017 14:04
Невероятно! Баба живее 60 години без храна

Невероятно! Баба живее 60 години бе...

Понеделник, 18 Септември 2017 12:40

ОТКРОВЕНО