Бивш вратар на Пирин подписа с ЦСКА

32-годишният вратар Христо Бахтарлиев от Петрич е най-новото попълнение в състава на ЦСКА 1948, съобщават от клуба. Стражът е роден на 5 август 1985г. Започва футболната си кариера в Беласица (Петрич), където не се задържа много, защото е забелязан от скаутите на ЦСКА, съобщава топспорт. В червената школа прекарва шест години. Там се развива като вратар при треньори като Стоян Йорданов, Георги Велинов-Джони и Стефан Трифонов.

На 17 години Стойчо Младенов го взима в представителния отбор на ЦСКА и става шампион на България за сезон 2002/2003. След това става шампион и с Миодраг Йешич през сезон 2004/2005 година. Много сериозна контузия го вади от футбола за една година и разтрогва договора с ЦСКА. След като се възстановява се завръща в Беласица.

За последно Бахтарлиев носеше екипа на Мегас Александрос (Карпери). Той е и бивш юношески национал на България.

Вратарят вече има картотека и може да попадне в групата за утрешния мач за Купата на България срещу Локомотив БДЖ, допълват от пресслужбата на ЦСКА 1948.

Информационна агенция "Региона Бгпредставя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград. Предлагаме Ви новини в секциите:
РегионалниБългарияКриминалниОбществоЛюбопитноСпортТуризъм и Здраве.

Оставете коментар

САЙТЪТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НАПИСАНИТЕ КОМЕНТАРИ!
Публикуване на линкове и добавяне на HTML не се допуска!

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

ЛЮБОПИТНО

ОТКРОВЕНО