На това му се казва работа, сваляш депутския костюм и обличаш съдийския в неделя! Новият депутат Стефан Апостолов влиза в ролята на рефер!

Новият депутат Стефан Апостолов отново бе определен за главен съдия на срещата ЦСКА - Лудогорец, която ще се играе на 23 април (неделя) от 20:00 часа на стадион "Българска армия.!Апостолов бе главен арбитър и на последния сблъсък между двата тима само преди три седмици. Различни са обаче страничните рефери. Този път Апостолов ще бъде подпомаган от Димитър Стоилов и Мирослав Иванов, който на предния мач беше четвърти съдия. Ролята на червърти рефер е поверена на Диян Вълков. Зад вратите ще са Драгомир Драганов и Георги Иванов, който също бе част от съдийската бригада на 1 април.

 

Гостуването на ЦСКА II на Локомотив (София), което ще се играе в понеделник (24 април) от 17:00 часа, бе поверено на Калоян Кирилов, а странични съдии ще бъдат Светослав Динев и Михаил Кръстев. Това съобщиха на официалната страница феновете на ЦСКА. Само след оповестяването на информацията социалната мрежа се подпали с гневни коментари, че работата е  отново  нагласена. 

Оставете коментар

САЙТЪТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НАПИСАНИТЕ КОМЕНТАРИ!
Публикуване на линкове и добавяне на HTML не се допуска!

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

ЛЮБОПИТНО

ОТКРОВЕНО