/Видео/ Ето още коя звезда ще бъде на благотворителния мач на Димитър Бербатов!

Патрис Евра също идва в София!

Патрис Евра е поредната голяма звезда, която идва в София за благотворителния мач на Димитър Бербатов на 14 юни на Националния стадион „Васил Левски”, пише топоспорт.

Евра се обяви за най-добрият приятел на Бербатов с една от традиционните си зареждащи с енергия видеоклипчета в социалните мрежи.

Бербатов го представи като свой брат и посочи огромните успехи в кариератана бившия ляв бек на Манчестър Юнайтед и Ювентус. През зимата той напусна италисанския шампион и се върна да играе във Франция за Марсилия.

Другият ми брат! Винаги положително настроен, винаги с усмивка на лице, но безкомпромисен на терена. Искрено се радваше, когато вкарвах гол, и незнайно как винаги беше пръв да ме поздрави, въпреки че беше ляв бек. Единственият и неповторим Патрис Евра!

Има 21 трофея дотук. Но все още е действащ футболист и се стреми към нови. С 5 шампионски титли на Англия с „Манчестър Юнайтед“ и с 2 титли на Италия с „Ювентус“. Заради лидерските му качества сър Алекс го удостоява да носи капитанската лента на „Юнайтед“. Извежда с капитанската лента и на националния отбор на Франция. Сред най-добрите леви защитници в Европа. 3 пъти е в идеалния отбор на английската Висша лига и по веднъж в идеалния тим на света и Европа. С „червените дяволи“ има триумф и в Шампионската лига
”, пише Бербатов за своя приятел.

„Знаете ли къде идвам? Идвам в България да ви видя на 14 юни. Искам всички да сте готови. Знаете ли защо? Защото обичам тази игра! Едно нещо е наистина важно – Бербатов никога не е казвал на никого, че аз съм най-добрият му приятел. Знам, че той е малко срамежлив. Знам, че ме обича толкова много, а аз също го обичам. Ще се видим на 14 юни!”, казва Патрис Евра с широка усмивка с традиционното мото от своите изяви в социалните мрежи, което гласи „Обичам тази игра”.

За мача на 14 юни в София идват още Райън Гигс, Пол Скоулс, Гари Невил, Неманя Видич и Едвин ван дер Сар.

А ето какво написа Димитър Бербатов за него на личния си профил:

Вижте видеото:

 

Оставете коментар

САЙТЪТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НАПИСАНИТЕ КОМЕНТАРИ!
Публикуване на линкове и добавяне на HTML не се допуска!

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

ЛЮБОПИТНО

ОТКРОВЕНО