/Снимки/Орлетата започват зимната си подготовка

Официално бе даден старта на подготовката за новия полусезон на ОФК „Пирин“ Благоевград, кметът Камбитов пожела успешна година


Кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов бе сред официалните лица при началото на подготовката на ОФК „Пирин“ Благоевград за пролетния полусезон. Преди началото на първите тренировки, отец Петър отслужи тържествен водосвет за здраве и късмет на благоевградския отбор. Успешна година и победи на тима пожела и кметът д-р Атанас Камбитов. На първата тренировка присъстваха още председателят на Общински съвет- Благоевград Радослав Тасков, изпълнителният директор на „Пирин“- Благоевград Венко Попов, управителят на „Спортни имоти“ Валери Миков, треньори, бивши футболисти от отбора, привърженици и приятели на тима.
ОФК „Пирин“ започна работа и по зимната селекция, като в момента се водят преговори със състезатели, които да подсилят тима. Към този момент французин и бразилец са на проби с благоевградския тим.

 {gallery}pp{/gallery}

 

 

 

 

 

Оставете коментар

Публикуване на линкове и добавяне на HTML не се допуска!

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

ЛЮБОПИТНО

ОТКРОВЕНО