Септември (Симитли) завърши при нулево равенство във втората си контрола! Избрана

Спортно техническото ръководство е доволно от играта

Септември (Симитли) завърши при нулево равенство във втората си контрола. Момчетата на Иво Тренчев, играха срещу отбора на Марек(Дупница) като гости на стадион „Бончук”, като през първото полувреме имаха някои положения за гол, но за съжаление не отбелязаха. През второто полувреме старши треньорът подмени част от футболистите си, за да може да провери качествата на всички. Много млади футболисти влязоха в игра, а Иво Тренчев наблюдава техните умения.

Резултатът остана непроменен до края на срещата, но момчетата имат още много работа заедно, което ще им помогне да се стиковат като отбор.

Спортно техническото ръководство е доволно от играта и се надява в следващите контроли младите надежди да направят добър отбор. Следващата контрола е на 30- ти юли (събота) в София с отбора на Септември (София).

 

*сн-симитли.инфо

Информационна агенция "Региона Бг"представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

Оставете коментар

САЙТЪТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НАПИСАНИТЕ КОМЕНТАРИ!
Публикуване на линкове и добавяне на HTML не се допуска!

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

ЛЮБОПИТНО

ОТКРОВЕНО