Киселичков аут от "Септември" Симитли! Избрана

Младият специалист се разделя с клуба от Югозапада по взаимно съгласие

Тодор Киселичков вече не е старши треньор на Септември (Симитли), съобщи самият той за БТА. Младият специалист се разделя с клуба от Югозапада по взаимно съгласие, а вчера симитлийци отстъпиха с 0:1 на Ботев (Гълъбово) в последната си среща.

В класирането тимът зае предпоследното 15-о място с 23 точки, но когато Киселичков пое отбора на 3 ноември имаше само 3 точки.

"Искам да благодаря на ръководството на футболния клуб за шанса, който ми предоставиха. Те ме подкрепяха и ми вярваха през целия период, в който работих в Симитли. Също така искам да изкажа благодарността си и на хората от щаба, които ми помагаха. Разделяме се като приятели. Имахме добри и не толкова добри мачове. В периода, когато работех, спечелихме доста точки, но за съжаление те се оказаха недостатъчни в битката ни за оцеляване. Надявам се почивката ми да бъде кратка, защото имам желание да работя. И се надявам много скоро да си намеря клуб, който да ми повярва и да ми даде шанс, заяви Киселичков.

Информационна агенция "Региона Бг"представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

Оставете коментар

САЙТЪТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НАПИСАНИТЕ КОМЕНТАРИ!
Публикуване на линкове и добавяне на HTML не се допуска!

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

ЛЮБОПИТНО

ОТКРОВЕНО