Пак катастрофа! Две коли се сблъскаха в тунел „Железница” Избрана

Лек автомобил Рено-19 се блъсна в намалил скоростта джип "Ауди" в тунел "Железница" в отсечката Симитли-Благоевград, няма пострадали.  Сигналът за пътния инцидент е подаден в 16.40 ч. днес, съобщи bgnes.com.

На около 30 метра след навлизането в тунела откъм Симитли, реното се врязва в задната част на намаляващия скоростта джип „Ауди”. На местопроизшествието е извикана и линейка. Пострадал е само един мъж, който е с лека травма на коляното. Оставен е на място. Пътният инцидент затрудни изключително трафика в посока Благоевград за около 30 минути, който напълно спря.

Леките автомобили бяха пренасочени по обиколния път покрай тунела.

Трафикът Симитли-Благоевград се осъществяваше нормално. Към 17.10 ч. двата автомобила бяха изведени при отбивката за с. Долно Церово, за изясняване причините за произшествието. А движението през тунела пуснато. Въпреки краткото забавяне, опашката от автомобили преди тунела достигна до Симитли.

 

Оставете коментар

САЙТЪТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НАПИСАНИТЕ КОМЕНТАРИ!
Публикуване на линкове и добавяне на HTML не се допуска!

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

ЛЮБОПИТНО

ОТКРОВЕНО