Икона на Света Богородица цери бездетни в църквата на Мая Нешкова в Благоевград

Гласовитата певица Мая Нешкова запали днес свещичка за здраве в храм Успение Богородично край Благоевград. Изпълнителката на култовата песен „Честит рожден ден“ беше в компанията на съпруга си – композиторът Кирил Икономов и популярният певец Васко Лазаров. Тримата не забравиха да се увековечат със снимка на метри от  храма. Преди време излезе информация,че чудотворна икона на Света Богородица в църквата „Успение Богородично“ близо до Благоевград помага на бездетни двойки да заченат. Божият храм бе построен от Мая Нешкова и нейния съпруг Кирил Икономов в началото на 90-те години. Църквата се намира в местността Бачиново. Още по време на строежа на храма там било донесено копие на чудотворна икона от Света гора. Няколко години след това на бял свят се появили близначките на ктиторите Мая и Кирил – Весела и Йоана. Радостните родители сами определят появата на децата си като чудо, след като близо 20 години преди това се молели за рожба. 

 

 

 

Сайтът не носи отговорност за публикуваните коментари.

Информационна агенция "Региона Бгпредставя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград. Предлагаме Ви новини в секциите:
РегионалниБългарияКриминалниОбществоЛюбопитноСпортТуризъм и Здраве.

Оставете коментар

САЙТЪТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НАПИСАНИТЕ КОМЕНТАРИ!
Публикуване на линкове и добавяне на HTML не се допуска!

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

ЛЮБОПИТНО

ОТКРОВЕНО