Гледайте предаването "Откровено" с гост Стоян Веселински

Стоян Веселински е дългогодишен експерт в Младежки дом Благоевград. През 2008 година застава начело на културната институция.
Под негово ръководство се развиват талантите и уменията на подрастващите в Благоевград и не само. Различни възрасти и много поколения намират своето занимание в залите на Младежки дом.

За различните инициативи, школи и мероприятия, за които директора говори с плам и ентусиазъм, ще разберете в предаването "Откровено".

Оценете
(0 гласа)
Информационна агенция "Региона Бг"

Информационна агенция "Региона Бг"представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

Уеб сайт: regiona.bg

2 коментара

  • 4oveka ot senkite
    4oveka ot senkite Вторник, 21 Юни 2016 00:57 Връзка на коментара

    НЕМОГА ДА РАЗБЕРА КАК ЕДИН ПЕДОФИЛ КАТО ТОЗИ СТОЯН ВЕСЕЛИНСКИ МОЖЕ ДА Е ДИРЕКТОР ТОЧНО НА МЛАДЕЖКИЯ ДОМ СЛЕД КАТО ТОЙ СИ ПАДА ПО МАЛКИ МОМЧЕТА ТОЙ Е НАЙ ГНУСНАТА И ПРОТИВНА ШВЕСТЕРКА В НАШИЯ ГРАД И ЗАСЛУЖАВА НЯКОЙ ДА ГО ОТРЕПЕ ДОЛЕН ПЕДАЛ ТАКЪВ КАК НЕ ВИ Е СРАМ ДОРИ СИ КАНИ ПЕДАЛИТЕ ДА ПРАВЯТ СЕКС В КАБИНЕТА СИ В МЛАДЕЖКИЯ ДОМ ЗАКЛЮЧВА СЕ И ГОТОВО И ДЕЦАТА НИ ХОДЯТ ТАМ КОЙТО НЕ ВЯРВА ДА СИ ОСТАВИ ЕМАЙЛ ИЛИ ТЕЛЕФОН И ЩЕ МУ ГО ДОКАЖА НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ГЕЙ ОБЩЕСТВОТО НО ТОЙ ХАРЕСВА МОМЧЕТА ПОД 18 НА ПО 13-14-15 ГОДИНИ И ГИ ИСКА ЗА ГАДЖЕТА КАТО ГИ УМАЙВА И ЛЪЖЕ ЗНАМ МНОГО ДОБРЕ ПОНЕЖЕ ГО ПОЗНАВАМ ТОЯ ПЕДОФИЛ НО НЕЗНАМ ЗАЩО ДО СЕГА НЕ Е ИМАЛО НЯКОЙ ДЕТО ДА ГО ИЗОБЛИЧИ ПРЕД ЦЕЛИЯ ГРАД НО НАЙ ИНТЕРЕСНОТО Е ЧЕ СТЕ ГО ДОПУСНАЛИ И НАПРАВИЛИ ДИРЕКТОР ТОЧНО В МЛАДЕЖКИЯ ДОМ КЪДЕТО СА ЖЕРТВИТЕ МУ ( ДЕЦАТА )

  • REGIONA.BG
    REGIONA.BG Сряда, 22 Юни 2016 13:37 Връзка на коментара

    Здравейте! ИА "Региона" проявява интерес към вашето изказване. Можете да се свържете с нас, за да обсъдим мнението Ви. Телефон за връзка : 0878/ 30 03 15; e-mail : info@regiona.bg. Очакваме да ни потърсите!

Оставете коментар

Публикуване на линкове и добавяне на HTML не се допуска!

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

ЛЮБОПИТНО

ОТКРОВЕНО