/Видео/ Позицията на общинския съветник Кирил Ваклинов! Липсва всякакво ръководство на ОФК Пирин!

Тече разследване то ще докаже кой е виновен за случилото се на стадион „Христо Ботев“!

Съветникът Кирил Ваклинов изрази своето мнение за случилото се вчера на редовната сесия на Общински съвет Благоевград ./Вижте видеото/ Съветниците влязоха в лют спор кой да плати глобата от 10 хил.лв на ОФК Пирин наложена от Дисциплинарната комисия на БФС. Причината за санкцията е непристойното поведение на г-н Ваклинов на мача Пирин-Ботев, при този инцидент съветникът беше задържан в полицията.

Вчера почти цялото общинско ръководство застана зад позицията на кмета д-р Атанас Камбитов, че пари за глобата няма да се дадат от бюджета на клуба.
Според Ваклинов ръководството на ОФК Пирин е много слабо даже почти липсва. Така нареченото ръководство не води никакъв диалог с феновете и публиката. Според него всеки футболен отбор предвижда такива разходи за евентуални лоши изяви на феновете. Живеем в нормално общество как така ще бъдат направени списъци, кой да присъства на мач и кой не, къде го има това.

До голяма степен вина носят органите организирали футболната среща. В случая той е засегнатата страна и ще изчака правохранителните органи да докажат вината му. Ако бъде доказана той ще си плати наложената санкция. Но категорично съветникът Кирил Ваклинов не се чувства виновен, около 50 души са му се обадили, които искат да свиделстват за случката, т.е да докажат агресивното поведение на длъжносното лице.Според непотвърдена информация тече вътрешно разследване срещу полицаите, които са били на мача.

Оценете
(0 гласа)
Информационна агенция "Региона Бг"

Информационна агенция "Региона Бг"представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

Уеб сайт: regiona.bg

Оставете коментар

САЙТЪТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НАПИСАНИТЕ КОМЕНТАРИ!
Публикуване на линкове и добавяне на HTML не се допуска!

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

ЛЮБОПИТНО

ОТКРОВЕНО