Костадин Паскалев: „Трябва две неща да се направят в тази държава. Едното…

Тече разследване то ще докаже кой е виновен за случилото се на стадион „Христо Ботев“!

Ще стигна до балотаж с Камбитов на първия тур и победа на втория тур, заяви Калоян Ханджийски, кандидатът за кмет на Благоевград, издигнат от Реформаторския блок

Милан Богдански е кандидатурата на Общинската организация на БСП за кмет на Благоевград и настоящ зам. – председател на ОбС Благоевград

Виолета Стойчева е начален учител в VII СОУ "Кузман Шапкарев" и носител на приза "Жена на годината на Благоевград" за 2015 година.

В едно откровено интервю за информационна агенция "Региона" тя сподели вълненията около спечелването на приза, както и своите  виждания за образователната система в България и промените, които тя би направила. Разкри разликите между учениците преди години и тези, който обучава днес.

Виолета Стойчева откровено разказа любопитни случки от професионалния си опит и сподели как се печели доверието на родителите.

Гледайте интервюто с популярния актьор и певец Николай Кимчев. В студиото на Информационна агенция РЕГИОНА той разказва за предизвикателствата на актьорската професия, за любовта към театъра. Откровено споделя за нещата, които го натъжават и за хората, които го вдъхновяват.

За първи път, при нас, разказва за новия си проект- игрално-документален филм, в който благоевградският актьор играе Вернер Фон Сименс.

Информационна агенция РЕГИОНА стартира новата 2015 година с ексклузивно интервю със "Спортист на годината на Благоевград 2014" - Албена Ситнилска.

В обновеното студио на РЕГИОНА многократната европейска шампионка по таекоун-до и световна шампионка по кик-бокс Албена Ситнилска разказва за чувството да си три поредни години "Спортист на годината на Благоевград".

Откровеното интервю с многократната шампионка може да гледате само в РЕГИОНА.

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

ЛЮБОПИТНО

ОТКРОВЕНО