/Видео/ Elysium club, Благоевград ! Мястото на купона не се променя, начало този петък

Клубът, който се превърна в твоето място; партитата, които промениха смисъла на нощите от седмицата; музиката, която те зарежда за дни напред; Хората наоколо, които са твоята кръвна група; Цялата тази емоция се обединява в една локация - клуб Елизиум.
Защото атмосферата, обстановката, мястото имат значение..Защото този клуб предразполага за доброто ти настроение, стилната ти визия, различното преживяване.
Този петък отваря врати след лятна зареждаща почивка, която вдъхна на екипа му нови идеи за неустоими партита и събития. Както на самото откриване на 8 септември, заведението ще започне линия с клубни концерти на живо, които ще ви срещнат лице в лице с най-добрите и най-екстравагантните изпълнители; Ще бъдете въвлечени в случващото се тук и сега; Живата сцена е преживяване от друг тип, неповторимо, вълнуващо. Вие готови ли сте? За бляскавото откриване ще допринесат изцяло финалистът в “Гласът на България” - Васко Чергов и невероятната Валентина. Зад пулта ще е DJ MR.K .

В събота зарядът и инерцията няма да се забавят ни най-малко; Лили Стефанова, вокал, и DJ Gorro ще превърнат съботната вечер в зрещищно събитие. Силен старт ще даде клуб Елизиум на сезон есен - зима 2017/18. Заявката за неповторими партита е само началото на нощното забавление за клиентите им, които винаги биват поставяни на първо място и към които има специално и лично отношение. Станете част от звездното парти! Ще се видим ТАМ!

намерете ни тук

https://www.facebook.com/pg/nightclubelysium/about/?ref=page_internal

Информационна агенция "Региона Бг"представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

Оставете коментар

САЙТЪТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НАПИСАНИТЕ КОМЕНТАРИ!
Публикуване на линкове и добавяне на HTML не се допуска!

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

ЛЮБОПИТНО

Астропрогноза: Овен - приятни изненади, Лъв - чудесен ден

Астропрогноза: Овен - приятни изнен...

Вторник, 19 Септември 2017 08:33
Лудо парти в Елизиум клуб разгорещи страстите в Благоевград

Лудо парти в Елизиум клуб разгорещи...

Понеделник, 18 Септември 2017 14:04
Невероятно! Баба живее 60 години без храна

Невероятно! Баба живее 60 години бе...

Понеделник, 18 Септември 2017 12:40

ОТКРОВЕНО