Звездите за днес: Овен - бъдете силни, Стрелец - емоционален ден

Хороскоп за 07 септември 2017
 
    Хороскоп Овен (21 март - 20 април)

Доста динамичен ден. Най-важно е да не подминавате мнението на хората около вас, дори да не сте съгласни с него. Не приемайте нещата твърде “надълбоко”. Пък и днес е денят на Съединението и нали знаете, че то прави силата, бъдете силни.
 
    Хороскоп Телец (21 април - 21 май)

Имате възможност да пътувате и е добре да не я пропускате заради някакви имагинерни страхове. Отпуснете се и си позволете да се повеселите. Просто бъдете себе си и се радвайте на живота.
 
    Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)

Във всичко, с което се захванете ще внесете творчески огън, но май ви трябва искрица от приятелите, за да го запалите. Днес е ден за срещи и многообещаващи раздели. Бъдете с приятелите си и ще се няма да ви пука за дреболиите от ежедневието
 
    Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)

Улисани в своите чувства дори може да забравите, че днес е празник. А си струва да си дадете сметка какво точно се е случило на днешния ден преди толкова години.
 
    Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)

Днес е един хубав ден, освен че е прекрасен празник. Струва си да отдадете малко почит на хората осъществили този лелеян идеал за България. Защо не почетете малко история, ще ви хареса. Днес любознателността ви няма да се окаже празно любопитство.
 
    Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)

Специален ден, денят на Българското Съединение. Момент да си дадете сметка какви са вашите ценности, какво общо имате те със съединението, накъде ви водят. Всъщност е ден на изобилието, открийте го навсякъде около себе си.
 
    Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)

Днес ще трябва да хвърчите като финикийци и да вършите по няколко неща наведнъж. Добре, че сте оправни, иначе може да се депресирате от целия този хаос.
 
    Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Ще сте доста заети като за следпразничен ден, за жалост резултатите няма да са особено задоволителни. Не е изключено да се наложи да пътувате на кратки разстояния.
 
    Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)

Доста емоционален и общителен ден. Ще научите нови неща, никаква скука няма как да ви налегне. Именно днес може да откриете отговори на стари въпроси. Бъдете готови да учите и да споделяте.
 
    Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)

Малко напрегнат ще е днешния ден за вас, но затова пък ще можете да отхвърлите доста неща. Мислите ви ще са насочени към решаване на по-практични проблеми, а ще имате и доста отговорности у дома си.
 
    Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)

Хората трудно разбират какво криете в дълбините на душата си, а вие тъкмо от това имате нужда. Лошото е, че и вие самите май не знаете вече какво точно криете и от кого го криете – от себе си или от другите.
 
    Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)

Доста преувеличавате значението на някои факти. Днес е важно да бъдете обективни и да не се опитвате да свършите всичко сами. Позволете на другите да ви помогнат.
 

Оставете коментар

САЙТЪТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НАПИСАНИТЕ КОМЕНТАРИ!
Публикуване на линкове и добавяне на HTML не се допуска!

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

Д-р Пеев извършва консултации  в DENTA CLINIC в четвъртък

Д-р Пеев извършва консултации в DEN...

Понеделник, 25 Септември 2017 10:37
Български курорт е в топ 10 за най-добри ски курорти в света

Български курорт е в топ 10 за най-...

Понеделник, 18 Септември 2017 16:45

ЛЮБОПИТНО

Астропрогноза: Близнаци - ще се чувствате супер, Козирог - бъдете по-инициативни

Астропрогноза: Близнаци - ще се чув...

Понеделник, 25 Септември 2017 08:53
Служителка при нотариус грабна 5 000 лв. от лотарията

Служителка при нотариус грабна 5 00...

Неделя, 24 Септември 2017 13:46
Звездите за днес: Лъв - радвайте се на живота, Козирог - приятен ден

Звездите за днес: Лъв - радвайте се...

Неделя, 24 Септември 2017 09:01

ОТКРОВЕНО