Астропрогноза: Рак - необикновен ден, Скорпион - напрегнат ден

Хороскоп за 06 септември 2017
 
    Хороскоп Овен (21 март - 20 април)

Силно впечатлителни и дълбоко емоционални ще сте днес, но затова пък толкова привлекателни. Ще имате нужда да се грижите за другите, да демонстрирате своето внимание, но ще очаквате някой да направи същото и за вас. Не мислете, че другите ще го усетят, просто го кажете, заявете нуждите си.
 
    Хороскоп Телец (21 април - 21 май)

Нещата ще се развиват във ваша полза, но не бива да сте прекалено нетърпеливи. Най-лесно ще ви е, ако сте в по-тесен кръг от хора, тогава ще успеете да се изразите най-пълно. Прекалено пристрастни сте, а това пречи на взаимоотношенията ви.
 
    Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)

Ще имате амбицията да свършите много неща. Ще се открият нови възможности за реализация. Естествено, вие няма да се втурнете през глава да действате, обмислете внимателно нещата и едва тогава предприемайте каквото и да било.
 
    Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Един наистина необикновен ден. Неща от миналото ще изплуват по необясним начин и ще ви дадат нови прозрения. Ден, подходящ за медитации и за разкрития.
 
    Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)

Хубав ден за осъществяване на контакти и за обмен на информация. Обществената и интелектуалната дейност ще са ключови за днешния ден. Слушайте интуицията си, но не изневерявайте на разума.
 
    Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)

Днес емоционалният ви комфорт силно ще зависи от материалната обезпеченост. Ще сте много чувствителни към външната среда и изключително ловки в намирането на най-доброто предложение. И търсете хармонията, всичко останало ще ви дисбалансира.
 
    Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)

Малко странно и отнесено ще се чувствате днес, но пък е подходящ момент да усетите цялостта си с това, което е било, което е и което ще бъде. Ден - празник, време за подсещане, за изпразване на думите от фалшивото им съдържание.
 
    Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Малко напрегнат ден. Нещата няма да стават на момента и това силно ще ви изнервя. Повикайте на помощ цялото си спокойствие и не насилвайте събитията. Нали знаете, че за всичко си има време и място, щом не става сега, ще стане по-късно, а и закъде сте се разбързали днес.
 
    Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)

Жизнената енергия ще идва към вас, благодарение на осъзнаването на живота в този вид, в който е сега. Празниците имат това свойство да навяват осъзнаване, дори може би това е и изначалният им смисъл. Днес имате шанс да осъзнаете някой истини.
 
    Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)

Нужно ли е за всяко нещо да се притеснявате и да се опитвате да контролирате всичко, което се случва? В крайна сметка не е нужно околните да са като вас и да спазват вашия ред.
 
    Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)

Съединението прави силата, никой не го разбира по-добре от вас, а днес е денят, в който може да се види и резултатът от това действие. Днес ще денят ще е доста напрегнат и то не заради нещата, които имате да вършите, а защото сами създавате напрегната обстановка.
 
    Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)

Толкова добре ще осъзнавате границите между себе си и другите, че дори ще загубите идеята на днешния празник. Хубаво е да знаете докъде може да стигнете, хубаво е и да слушате повече какво ви казва човекът срещу вас.
 

Оставете коментар

САЙТЪТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НАПИСАНИТЕ КОМЕНТАРИ!
Публикуване на линкове и добавяне на HTML не се допуска!

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

Д-р Пеев извършва консултации  в DENTA CLINIC в четвъртък

Д-р Пеев извършва консултации в DEN...

Понеделник, 25 Септември 2017 10:37
Български курорт е в топ 10 за най-добри ски курорти в света

Български курорт е в топ 10 за най-...

Понеделник, 18 Септември 2017 16:45

ЛЮБОПИТНО

Астропрогноза: Близнаци - ще се чувствате супер, Козирог - бъдете по-инициативни

Астропрогноза: Близнаци - ще се чув...

Понеделник, 25 Септември 2017 08:53
Служителка при нотариус грабна 5 000 лв. от лотарията

Служителка при нотариус грабна 5 00...

Неделя, 24 Септември 2017 13:46
Звездите за днес: Лъв - радвайте се на живота, Козирог - приятен ден

Звездите за днес: Лъв - радвайте се...

Неделя, 24 Септември 2017 09:01

ОТКРОВЕНО