Астропрогноза: Везни - здравето ви няма да е перфектно, Овен - имате нужда от почивка

Хороскоп за 04 септември 2017
 
    Хороскоп Овен (21 март - 20 април)

Имате нужда от почивка, така че оставете за малко работата и отдъхнете. Не е нужно да се съсипвате заради някакъв неясен резултат. С максимално внимание се отнесете към дребните детайли, ще окажат съществено влияние на решенията, които се налага да вземате днес.
 
    Хороскоп Телец (21 април - 21 май)

Неподходящ ден за ново начало. Ако не ви е абсолютно необходимо, не е нужно точно днес да стартирате каквото сте си наумили. Самочувствието ви е нестабилно и в голяма степен зависи от настроението ви.
 
    Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)

Сутринта сякаш всичко ще е против вас, но с течение на времето всичко ще си дойде на мястото и отново ще можете да дирижирате събитията с познатия замах.
 
    Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)

Не твърде успешен ден, няма да можете по никакъв начин да повлияете на хода на събитията. Приемете философски нещата и оставете Господ да си върши работата, не хабете излишни емоции. Оптимизъм ще ви вдъхват срещите с роднини и приятели.
 
    Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)

Внесете изменение в бюджета, възможни са доста промени днес. Не се притеснявайте да експериментирате, да търсите новото и различното. Идеален момент за релаксация и е просто непростимо да не го използвате.
 
    Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)

Желанието ви да се докажете може да ви докара някои главоболия. Не се опитвайте да сте навсякъде и да сършите работата на всички, щадете се и дайте шанс и на другите да поработят.
 
    Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)

Здравето ви няма да е перфектно, така че вземете мерки овреме, за да не стане после твърде късно. Ако се погрижите за себе си, още вечерта ще можете да изкарате невероятно.
 
    Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Не се притеснявайте, че ви боли глава, скоро ще ви мине, а вие по-добре се погрижете за себе си. Напоследък доста сте се позанемарили. Направете всички онези неща, които сте си забранявали цяло лято.
 
    Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Още със ставането си ще установите, че всичко се върти около вас. Намирайки се в центъра на вниманието, рискувате да останете без сили, макар да сте заобиколени от най-топлата и дружелюбна атмосфера. Разбирате ли сега какво им е на звездите – мъка, мъка....
 
    Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)

Не се изнервяйте, че днес всичко се случва като на забавен каданс, просто влезте в ритъма и следвайте стъпките на танца. Може да се окаже по-забавно, отколкото сте предполагали.
 
    Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)

Светът не е в розовите цветове, вкоито очаквате, но и не всичко е толкова драматично, колкото ви се струва. Опитайте да възстановите онази ваша обективност, която ви е помагала в толкова много случаи. Да всичко е лично, но не приемайте нещата лично, неврозите на другите не са вашите собствени, нали.
 
    Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)

Днес имате възможност да се покажете в целия си блясък и да се очаровате всеки, който дръзне да ви погледне. Домашните отново са стоварили всичките си проблеми на плещите ви. Само недейте драматично да преживявате всичко.
 

Оставете коментар

САЙТЪТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НАПИСАНИТЕ КОМЕНТАРИ!
Публикуване на линкове и добавяне на HTML не се допуска!

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

Д-р Пеев извършва консултации  в DENTA CLINIC в четвъртък

Д-р Пеев извършва консултации в DEN...

Понеделник, 25 Септември 2017 10:37
Български курорт е в топ 10 за най-добри ски курорти в света

Български курорт е в топ 10 за най-...

Понеделник, 18 Септември 2017 16:45

ЛЮБОПИТНО

Астропрогноза: Близнаци - ще се чувствате супер, Козирог - бъдете по-инициативни

Астропрогноза: Близнаци - ще се чув...

Понеделник, 25 Септември 2017 08:53
Служителка при нотариус грабна 5 000 лв. от лотарията

Служителка при нотариус грабна 5 00...

Неделя, 24 Септември 2017 13:46
Звездите за днес: Лъв - радвайте се на живота, Козирог - приятен ден

Звездите за днес: Лъв - радвайте се...

Неделя, 24 Септември 2017 09:01

ОТКРОВЕНО