Астропрогноза: Риби - малко нервни ще се чувствате днес, Рак - нещата ви ще се развиват

Хороскоп за 12 август 2017
 
    Хороскоп Овен (21 март - 20 април)

Прогнозите за днешния ден са доста добри, нещата можете да провалите самите вие със собственото си черногледство. Днес късметът е на ваша страна, не му позволявайте да ви изостави.
 
    Хороскоп Телец (21 април - 21 май)

Днес може да имате някои пререкания в службата. Не пренебрегвайте мнението на близка ваша приятелка. Добре е да проявите повече търпимост към хората, с които работите.
 
    Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)

Успешно биха могли да се развият дейностите, свързани с парични въпроси. Добър ден за търговците, най-вече на козметика и аксесоари. Защо не си направите малко подаръче, което ще стопли душата ви.
 
    Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)

Нещата ви ще се развиват, като че ли от само-себе си. Вече можете да помислите как да прекарате почивните дни, приемете предложението на приятел.
 
    Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)

Емоционалното отношение към нещата не е най-добрия начин, по който бихте могли да реагирате. Не се дразнете ако домашните ви не ви разбират от само-себе си, облечете в думи намеренията си.
 
    Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)

Ще се чувствате в страхотен синхрон със света и това разбира се ще доведе до невероятни резултати. Има опасност обаче в един момент да се окажете въвлечени в чужди проблеми. Не приемайте всичко, което ви казват за чиста момента.
 
    Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)

Постигането на вътрешно задоволство ще дойде чрез търпение и упорита работа. Ясно, че искате всичко сега, но в природата нещата не стават така.
 
    Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Късметът все още е с вас, използвайте преимуществата, които ви предлага. Особено много ще ви върви в любовта, само не преигравайте, веднага ще ви хванат.
 
    Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)

Днес е по-добре да отложите активните действия. Следвайте ежедневната си програма. Не е изключено да чуете злословие по ваш адрес, но не бързайте да търсите възмездие, в момента не сте в добра позиция.
 
    Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)

Денят е обещаващ. Трябва да действате активно, ако държите на успешния изход на нещата. Не пренебрегвайте мнението на вътрешния си глас, може да се окаже важно при вземането на решения.
 
    Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)

Ще ви се иска всичко около вас да е красиво и подредено и ще трябва да положите известни усилия, за да постигнете желания резултат, а той наистина ще си струва труда.
 
    Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)

Малко нервни ще се чувствате днес, но го отдайте на времето. Подходящ момент да разчистите ненужните вещи и да сложите ред в нещата си. Бъдете по-пестеливи.
 

Оставете коментар

САЙТЪТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НАПИСАНИТЕ КОМЕНТАРИ!
Публикуване на линкове и добавяне на HTML не се допуска!

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

ЛЮБОПИТНО

ОТКРОВЕНО