Какво вещаят звездите за днес:Скорпионите ще са най-добре с чаша разхладително питие, а козирозите ги очаква един интересен ден!

Хороскоп за 03 август 2016

oven 

Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Изхвърлете напрежението и мрачните мисли и намерете радостта и усмивките, които сте загубили някъде сред безбройните задачки. Ден за творчески изяви и показване на любовта си към другите.

telec
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Въпросите за парите и собствената ви сигурност няма да ви излизат от ума. Не си губете деня с подобни размисли, а намерете начин да се отпуснете. Когато освободите ума си, проблемите сами започват да намират разешение. Най-малкото добри идеи ще ви хрумнат.

bliznaci
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Днес ще сте настроени по домашному, малко по-мързеливо ще се чувствате, а и времето не предполага активна дейност. Отнасяйте се по-сериозно към домашните си задължения и не пренебрегвайте желанията на близките си.

rak
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Внимавайте много какви инициативи и как проявявате. Ясно е, че искате да направите нещата според собствените си разбирания, но понякога е добре и да чуете другите. Има случаи, в които вашето репение не е най-доброто и трябва да го признаете - поне пред себе си.

luv
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Имате желание да ви признаят, да оценят способностите ви, да ви кажат, че сте много добри. Кой, ако не приятелите би могъл да го направи. Така че събирайте се с приятели и се изявявайте публично без да се притеснявате.

deva
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Няма да успеете да избягате от едно изясняване на отношенията. За щастие природната ви интелигентност и вродената ви дипломатичност ще ви помогнат да оправите нещата без излишно хабене на нерви. Тези около вас са наистина щастливци,щом сте там като възстановител на мира и хармонията.

vezni
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Ще чувствате приятно напрежение и желание да се справите с всякакви предизвикателства. Със сигурност ще успеете и никой не би могъл да ви разубеди. Само не намесвайте други хора, не всички притежават вашата сила на духа.

skropion
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Най-добре ще ви е на приятно място с чаша разхладително питие в ръка. Не прекалявайте с питиетата, а почивката няма да ви е излишна. Хубаво е междувременно да помислите и за другите около вас. Можете поне да им предложите приятна компания, ако за помощ не ви стигат силиците.

strelec
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Гледате доста от високо на всичко, което се случва, което не значи, че се надувате, дори напротив. Хубав момент да научите нещо ново и вълнуващо. Днес ще сте авантюристично настроени и ще предизвиквате съдбата. Имайте предвид, че сигурно ще ви отговори.

kozirog
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Интересен ден, предизвикателен. Поемете отговорност за собствените си постъпки, но не се опитвайте по този начин да манипулирате другите. Отговорност означава да приемете без да обвинявате или да чувствате вина. Може би един от най-трудните уроци, който трябва да преподадете и на останалите.

vodolei
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Днес няма да се чувствате особено комфортно, защото за всичко трябва вие да помислите. Всички ще се измъкват тихомълком и ще зарязват задълженията си на вас. Не се оставяйте да ви манипулират по този начин, действайте по-категорично, дори с цената на няколко разправии.

ribi
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Днес имате нужда от малко релаксация. Приятни разговори на уютно местенце с интересна компания ще свършат най-добрата работа. А и няма да ви е трудно да ги откриете./Снимка Тен проблем/.

Оставете коментар

Публикуване на линкове и добавяне на HTML не се допуска!

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

ЛЮБОПИТНО

ОТКРОВЕНО