Какво ни очаква днес според знаците на астрологията? Телците ще раздават правосъдие, а Лъвовете ще се чувстват страхотно!

 

Хороскоп за 26 юли 2016

oven 

Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Имате сериозен шанс да се справите с неща, с които досега са ви затруднявали. Хубав момент да действате смело и решително, готови сте дори да рискувате и да не се чудите както обикновено.

telec
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Днес смело може да раздавате правосъдие, най-малкото ще се опитате да сте справедливи и да не се влияете от субективни фактори. Денят е подходящ за уреждане на разни въпроси, което е свързано с ходене по учреждения и

bliznaci
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Един доста добър ден, в който ще се чувствате ентусиазирани и вдъхновени и притесненията от вчера ще ви се струват само лош сън. Понякога е хубаво да може човек бързо като вас да сменя настроенията си.

rak
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Хармоничен ден, но ще имате нужда от провокации, за да направите нещо сериозно. Добър ден за обществени изяви и най-вече за партита и друг тип светски събирания. Капиталовложенията ще са особено успешни.

luv
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Днес ще се чувствате страхотно и нищо няма да е в състояние да помрачи настроението ви. Като добавим, че ще сте неизмеримо привлекателни, просто никой няма да е в състояние нищо да ви откаже. Не преувеличавайте правомощията си все пак.

deva
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Днес ще сте готови да се справите с предизвикателствата на битието, най-вече в паричен план. Доста добре ще разпределите средствата, но е хубаво да не бъдете прекалено стиснати, все пак лятото е период на изобилието, все отнякъде нещо ще се появи.

vezni
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Днес може да сте малко дистанцирани от събитията, но това няма да ви тежи много. Имате нужда да се вгледате малко повече в себе си. Дайте простор на въображението си и току-виж сте направили нещо почти гениално, в никакъв случай не бездействайте.

skropion
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Имате нужда от малко емоционална разтуха. Прекалено навътре вземате всичко и това малко ви е поизтощило психически. Най-добре се занимавайте с неща, които можете бързо да приключите, не се разтакавайте и избягвайте да оставяте недовършени дела за утре.

strelec
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Не очаквайте нови финансови възможности и големи приходи именно днес. Удобен момент да разпределите отговорностите си, естествено главно между другите. Дайте простор на организаторските си способности.

kozirog
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Ще разберете интересни неща за себе си, но опитайте да бъдете безпристрастни, доколкото е възможно. Не се съдете твърде строго. Погълнати в себепознанието може да не забележите, че има хора около вас, желаещи да ви подведат. Не пренебрегвайте малките неща, които ви впечатляват.

vodolei
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Ще научите интересни неща, но внимавайте с кого ги споделяте. Днес особено силно ще ви дразни контрола над работата и особено желанието на началниците да ви наложат друг начин на мислене. Отстоявайте себе си, но без да крещите и да използвате непочтени средства.

ribi
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Днес може да осъществите много ценни контакти. Саморекламирайте се, но умерено. Ден, в който бихте могли да се представите в най-добрата светлина, използвайте го подобаващо./Снимка БНР.бг/

Оставете коментар

Публикуване на линкове и добавяне на HTML не се допуска!

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

ЛЮБОПИТНО

ОТКРОВЕНО