Ето какво Ви вещаят звездите в съботния ден!

Денят е за почивка, но не се отпускайте прекалено. Имате някои неща за довършване, за това намерете време за тях. Някои от зодиите ще имат най-хубавият почивен ден, за други - ще бъде повече работа.

Овен

Ще имате възможност да блеснете с талантите си у дома. Денят не е подходящ за взимането на сериозни решения в личния живот. Освен това не дръжте лошо в себе си, простете и продължете напред. Имате много време да помислите дали да направите крачка  напред в понеделник или е рано за това решение.

Телец

Първата половина на деня не е подходящо време за разговори. Няма да сте в настроение да проявите разбиране и желание да изслушате другите. Освен това не бъдете мнителни, може да ви изиграе лоша шега. Ако сънувате дадено събитие, очаквайте сбъдването му в рамките на седмица.

Близнаци

Днес ви очаква успешен ден. Късмет ще имат онези от вас, които се занимават с търговия. В личния живот също ви очаква разбирателство, лесно ще преодолеете проблем с половинката ви. За важен проект ще имате подкрепата на ваш началник или негов приближен. Очаквайте подарък от близък човек.

Рак

Благоприятен за представителите на знака Рак. Успехът ще ви бъде гарантиран благодарение на творчеството и фантазията, които ще вложите в работата ви. Възможно е да получите възможност за нови източници на доходи. Ако имате домашен любимец обърнете внимание на здравето му.

Лъв

Днес ще разширите дейността си. Сега ще може да приложите в реалността, натрупания от вас опит. Ще се наложи да разчитате на много хора около себе си. Сега ще стане ясно кой истински и безкористно застава до вас.

Дева

Денят ще бъде шарен. През първата половина на деня се заемете по-тежките задачи. Пазете в тайна замислите си, особено ако не сте пристъпили към изпълнението им. Не насрочвайте важни разговори за втората половина на деня. Не употребявайте алкохол днес.

Везни

Днес звездите ви съветват да бъдете решителни в действията си. Всяко ваше качество и постъпка ще имат повече въздействие и ценност, в сравнение с друг ден. Денят е подходящ за разтоварване и сваляне на килограми. Спортните занимания ще бъдат по-ефективни от обикновено.

Скорпион

Обстоятелствата ще ви поставят в центъра на вниманието. Имате възможност да подобрите финансовото си положение, както и шанс да въплътите в реалността вашите мечти и стремежи. Може да получите изгодно партньорско предложение. В личния живот бъдете толерантни към половинката ви.

Стрелец

Днес е възможно да бъдете по-пламенни от обикновено. Не си позволявайте да се държите импулсивно. Рискът няма да е оправдан. Може да направите грешка или да вземете погрешно решение. Пазете здравето си и не се претоварвайте физически.

Козирог

Пред вас ще се отворят нови хоризонти. Това ще допринесе да нови попълнения в бюджета ви. Не подценявайте новите идеи, които ви хрумнат. Опитайте се да ги задвижите максимално бързо или ако сега нямате тази възможност - ги запишете, за да не ги забравите. Съдбата ще ви даде знак.

Водолей

Денят е подходящ за общуване, нови познанства, полагането на нови отношения и решаването на въпроси, свързани с дома. Не си губете времето с всеки. Отсявайте хората, на които давате от вниманието и усилията си. Възможно е да получите подкрепа от влиятелен човек без да подозирате за това.

Риби

Днес не се противопоставяйте на случващото се. Опитайте се да довършите започнатото. В личния живот може да настъпят промени. Каквото и да се случи е за добро. Вие сте достатъчно гъвкави. Ако сънувате силен сън - тълкувайте обратното му значение.

Информационна агенция "Региона Бг"представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

Оставете коментар

САЙТЪТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НАПИСАНИТЕ КОМЕНТАРИ!
Публикуване на линкове и добавяне на HTML не се допуска!

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

Д-р Пеев извършва консултации  в DENTA CLINIC в четвъртък

Д-р Пеев извършва консултации в DEN...

Понеделник, 25 Септември 2017 10:37
Български курорт е в топ 10 за най-добри ски курорти в света

Български курорт е в топ 10 за най-...

Понеделник, 18 Септември 2017 16:45

ЛЮБОПИТНО

Астропрогноза: Близнаци - ще се чувствате супер, Козирог - бъдете по-инициативни

Астропрогноза: Близнаци - ще се чув...

Понеделник, 25 Септември 2017 08:53
Служителка при нотариус грабна 5 000 лв. от лотарията

Служителка при нотариус грабна 5 00...

Неделя, 24 Септември 2017 13:46
Звездите за днес: Лъв - радвайте се на живота, Козирог - приятен ден

Звездите за днес: Лъв - радвайте се...

Неделя, 24 Септември 2017 09:01

ОТКРОВЕНО