Топ Новини

Убиецът на  работника от магистрала "Струма" се изкара жертва

ИА „REGIONA.BG” припомня: Както Ви информирахме вчера, след 4 месечно издирване, Емил Първанов, по прякор Ембака, който е обвинен в умишлено убийство на Николай Чивиев, извършено на автомагистрала „Струма”, се яви по собсвено желание в прокуратурата в Благоевград и бе задържан за 72 часа.

Днес в сутрешния блок на NovaTV гост по темата бе адвокатът на Ембака - Марин Марковски. Той твърди, че не знае къде се е укривал клиентът му през изминалите месеци и това само по себе си няма никакво значение за делото.

Защитникът на Ембака заяви, "Ще го защитавам от сърце, ще пледираме за неизбежна самоотбрана. Първанов е бил преследван от другия мъж и дори на няколко пъти автомобилът му е бил ударен".

Това, че си пазач на един строителен обект не означава, че трябва да преследваш една кола и да я засичаш по доста опасен начин, допълва Марсковски. Той твърди, че когато е стигнал Първанов, работникът чупи предното стъкло на автомобила му с палка, посегнал е да удари и жената на Първанов. Със същата палка той тръгва да удари моя клиент по главата.

На 26 юни тази година Емил Първанов преби до смърт работника Николай Чивиев, защото не е пуснал автомобила му по забранен за движение участък, където все още се е полагал асфалт.  Ембака беше обявен за международно издирване, след като се укри непосредствено след извършване на престъплението. Предстои прокуратурата да внесе искане за постоянна мярка за неотклонение задържане под стража.

Повече от разговора с адвоката  Марин Марковски може да гледате тук:

http://vbox7.com/play:a8d4ad2152 

Информационна агенция "Региона Бг"представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

Оставете коментар

САЙТЪТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НАПИСАНИТЕ КОМЕНТАРИ!
Публикуване на линкове и добавяне на HTML не се допуска!

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

Д-р Пеев извършва консултации  в DENTA CLINIC в четвъртък

Д-р Пеев извършва консултации в DEN...

Понеделник, 25 Септември 2017 10:37
Български курорт е в топ 10 за най-добри ски курорти в света

Български курорт е в топ 10 за най-...

Понеделник, 18 Септември 2017 16:45

ЛЮБОПИТНО

Астропрогноза: Близнаци - ще се чувствате супер, Козирог - бъдете по-инициативни

Астропрогноза: Близнаци - ще се чув...

Понеделник, 25 Септември 2017 08:53
Служителка при нотариус грабна 5 000 лв. от лотарията

Служителка при нотариус грабна 5 00...

Неделя, 24 Септември 2017 13:46
Звездите за днес: Лъв - радвайте се на живота, Козирог - приятен ден

Звездите за днес: Лъв - радвайте се...

Неделя, 24 Септември 2017 09:01

ОТКРОВЕНО