Топ Новини

Авантюристи от Благоевград обиколиха с кемпер пет държави Избрана

Група благоевградчани се превърнаха в пътешественици и обиколиха с кемпер няколко държави. С голямо любопитство групата разглеждала през деня различните забележителности в Хърватия, Испания, Италия, Монако и Франция. Вечер се отдавали на сладки приказки пред караваните, който наели специално за продължителната екскурзия.

Във воаяжа се включили бизнесменът Виктор Янчовски, съпругата му Весела, Димитрина Христова, Валентин Христов ,Мая Ташкова, Илиян Стоянов, Силвия Стоянова и др. Групата преминала първо през Хърватска, за да достигнат до Италия, където посетили  града на романтиката  Венеция.

Не пропуснали да отскочат и до Париж и да се щракнат пред Айфеловата кула. След няколкодневно пътуване благоевградчаните се прибрали в къщи, заредени с добро настроение и  положителни емоции.

Информационна агенция "Региона Бгпредставя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград. Предлагаме Ви новини в секциите:
РегионалниБългарияКриминалниОбществоЛюбопитноСпортТуризъм и Здраве.

1 коментар

Оставете коментар

САЙТЪТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НАПИСАНИТЕ КОМЕНТАРИ!
Публикуване на линкове и добавяне на HTML не се допуска!

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

ЛЮБОПИТНО

Астропрогноза: Овен - приятни изненади, Лъв - чудесен ден

Астропрогноза: Овен - приятни изнен...

Вторник, 19 Септември 2017 08:33
Лудо парти в Елизиум клуб разгорещи страстите в Благоевград

Лудо парти в Елизиум клуб разгорещи...

Понеделник, 18 Септември 2017 14:04
Невероятно! Баба живее 60 години без храна

Невероятно! Баба живее 60 години бе...

Понеделник, 18 Септември 2017 12:40

ОТКРОВЕНО