Топ Новини

Прогнозата на ИА Региона стана факт: Силно лоби остави за шеф на ВиК Росица Димитрова Избрана

Шефката на ВиК –Благоевград Росица Димитрова остава на поста си за още три години. Министър Н. Нанков подписал заповедта за удължаването на мандата и, въпреки че не настъпили никакви промени, шушукат във водното дружество.
„ Няма промяна във ВиК-Благоевград за изминалите три години, административният капацитет на хората там е  доста нисък. Същевременно бяха назначени много хора по партийна линия, а пък доказалите се професионалисти бяха отстранени от работа. Години наред ВиК-Благоевград  не прави никакви инвестиции във водоснабдителната и канализационната мрежа“, коментират запознати.

Те обясняват, че  силни и влиятелни хора направили пътека до МРРБ, за  да   оставят на ръководния стол Димитрова.
И това се случва след поредица от скандали за качеството на ВиК услугите, поддръжката на мрежата, увеличаването  на авариите, объркването на водомери, начисляването на сметки и др.

Скандал гръмна и с недостига на вода в малките населени места. Жители на Логодаж, Българчево и Зелен дол открито  поискаха  оставката на Димитрова заради режима на водата.

ИА Региона ще следи изкъсо всичко, което се случва, не само за работата на ВиК, но и на други институции, които пряко касаят гражданите на Благоевград.

26 коментара

 • Служител
  Служител Неделя, 03 Септември 2017 14:41 Връзка на коментара

  Росица Димитрова Кенеди ВиК Благоевград и семейството и, не престават да се хвалят в града, че докато Цветан Цветанов и Савеклиева кръстницата на сестра и която живее в Испания цяло лято беше в България и Гърция в новата къща палат- товата инвестиция на така наречената шефка на ВиК Благоевград и Бойко Борисов няма кой да я трепне.Пълни им джобовете от ВиК Благоевград ,а работниците си остават слуги.Няма такава Държава. Няма Институция която да си въри съвестно работа която да не участва в корупционна схема.Имате ли престава къ към Бардак и какво се върши и как се печелят пари с фалшиви фактури и обществени поръчки.

 • Любопитно
  Любопитно Неделя, 03 Септември 2017 16:19 Връзка на коментара

  Вас сега много ли ви в яд!? Толкова писахте, плюхте, но не успяхте! До кога ще говорите от името на ”запознати”, които всъщност нищо не доказват. Документи, истински хора не сме видели при вас.....

 • ZZ3
  ZZ3 Неделя, 03 Септември 2017 19:52 Връзка на коментара

  Горният "служител" си мисля, че е бивш/а служител/ка. Разписва се във всички медии с еднакви коментари, пуска по десетки коментари с различни имена - служител, запознат и т.н. и си мисли, че нормалните хора не виждат. Първо от написаното се вижда, че повече от добре е подходила Димитрова и я е изритала от ВиК. Пълна неграмотност, некадърност, злоба и безсилие. Въпреки изсмуканите и прости новини, г-жа Димитрова е начело на ВиК, защото може и е оценена. Пийте по едно и замълчете вече, аааааа!

 • Сиси
  Сиси Неделя, 03 Септември 2017 20:46 Връзка на коментара

  Айде, Региона.бг престанете вече с вашите фалшиви новини. Колко са кадърни изританите кадърните кадри, толкова и вие отразявате точно и прозрачно отразявате нещата. Престанете с тая злоба, с тая жлъч. Айде, няма нужда вече. Стига на бялото казвате черно и на черното бяло.

 • Валя
  Валя Неделя, 03 Септември 2017 20:50 Връзка на коментара

  Кажете точно, къде Росица ходи из града и казва, че докато Цветанов и Бориссов са на власт няма да я мръдне. Бъркаш адреса пич, точно Димитрова не е от хората, където се хвали и ходи из града. Тя дори и на кафе из града не ходи. Не злобей, вече е факт ближете рани и се успокойте.

 • Вяра
  Вяра Неделя, 03 Септември 2017 20:54 Връзка на коментара

  Проблеми с водата няма никъде? Жителите на селата Логодаж, Българчево и Зелен дол няма как да и поискат на Димитрова оставката, защото те не са все още към ВиК /това за плювачите/. Проблемите да си ги решават все още в Община Благоевград. Да искат там оставки.

 • Боби
  Боби Неделя, 03 Септември 2017 20:56 Връзка на коментара

  Ураааааааааааааааа Г-жа Димитрова Управител на ВиК - Благоеград. Ближете рани злобари незадоволени.

 • Сигнал
  Сигнал Неделя, 03 Септември 2017 21:09 Връзка на коментара

  Скоро великата шефка ще бъде разследвана от прокуратурата има доста сигнали срещу нея.Тя си знае за какво.

 • Додо
  Додо Неделя, 03 Септември 2017 21:15 Връзка на коментара

  Еми, много си ние хубавка Димитрова. Доказа се, като специалист, като човек, който постянно и неуморно довършваше нещата до край. Неможе всички да я харесват, то такъв човек на този свят няма.Толкова неща свърши през тези години, няма как Министър Нанков да не го вижда всичко направено от нея. Решава проблемите на абонатите на момента. Фалшиви проблеми, създадени с цел имаше и ще има, но това само за да я дразнят, но тя и тях решаваше на момента.

 • Проблеми
  Проблеми Неделя, 03 Септември 2017 21:32 Връзка на коментара

  Решава проблеми, какви проблеми е решила. Целия град е авария след авария . Вик си е същото както е било винаги. Оставиха я защото е от герб. А те нямат кадри, добрите кадри избягаха от герб много отдавна. Скоро ще бъде сменена , най много да изкара до пролетта

 • до Сигнал
  до Сигнал Неделя, 03 Септември 2017 21:32 Връзка на коментара

  Ти сигурно получаваш сигнали и от друго място. Прокуратурата май, май и теб раследва. Психично болен си, дрогаж.

 • до Проблеми
  до Проблеми Неделя, 03 Септември 2017 21:35 Връзка на коментара

  Аварийте да не ги прави Димитрова бе, аварийте са от остарялата водопроводна мрежа. На крива ракета космоса и е виновна. Плюваш защото доста си се ОСРАЛ. Ще и пръднеш, нали знаеш къде да не казвам. Ти наистина си много дебилен.

 • до Проблем
  до Проблем Неделя, 03 Септември 2017 21:39 Връзка на коментара

  Като ВиК си е същото, както преди е било, защо я плюваш тогава.Незнаеш, какво говориш. Мислиш си, че като се криеш под разни измислени имена и не си разкрит? хахахах Пий си хапчетата и не дрънкай измишльотини.

 • Герб
  Герб Неделя, 03 Септември 2017 21:52 Връзка на коментара

  Като е остаряла мрежа кой е виновен. Нали е направила много за вик. Какво е направила . Най важното за хората е да няма аварии да си имат вода и да не се увеличава цената. Какво е направила тя за това.

 • Санда
  Санда Понеделник, 04 Септември 2017 13:14 Връзка на коментара

  Направила е толкова много за ВиК бъди сигурен/а, но остарялата мрежа за три години неможе да се подмени в цяла Благоевградска област и без ВиКАсоциация. Аварий няма как да няма и винаги ще има, аварий има при ЧЕЗ, кабелни и телефонни оператори. Кой е виновен? Пак ли тя?

 • разлог
  разлог Понеделник, 04 Септември 2017 14:10 Връзка на коментара

  стига сте плювали по г-жа Димитрова,тя се е доказала и ще продължава да се доказва.Много злобни хора има ама много,при нея всичко е прозрачно и така ще бъде а на много хора това и пречи.Напред Роси,Разлог е с теб !!!

 • сиси
  сиси Понеделник, 04 Септември 2017 14:36 Връзка на коментара

  Пречат им злобните душици, мънички. Един човек да има свестен и те трябва непременно да се опитат да го опетнят. Е, няма оправия с вечно мразещи и негодуващи хора. Сутрин се сърдят на света, вечер на гъза.

 • Вие
  Вие Понеделник, 04 Септември 2017 16:34 Връзка на коментара

  Вие които пишете сте назначени на работа всички с връзки, а 100 % сте некадърни.

 • Вили
  Вили Петък, 08 Септември 2017 13:30 Връзка на коментара

  Тая алчна крава Росица Димитрова Кенеди ВиК Благоевград всичко постига с Пари и с Врачки и Баячки.

 • Антония
  Антония Петък, 08 Септември 2017 13:37 Връзка на коментара

  Бог да я накаже така както прецени за нещата които е вършила и продължа да върши Росица Димитрова Кенеди ВиК Благоевград. Това е алчно, просто, нагло и само носещо Нещастие на всички, което се е раждало на тая Земя.

 • Ани
  Ани Петък, 08 Септември 2017 14:29 Връзка на коментара

  Тая Росица Димитрова така наречената шефка на ВиК Благоевград само харчи и краде пари Само за нея и за фамилията и.Първо завърши някаква квалификация в УАСГ за да вземе вик специалност,после в УНСС ,само трупа платени дипломи, а сега си прави е екскурзия в Америка. Ви Благоевград е безднна яма и работници слуги за дипломите, квалификации и екскурзии за това дебело туловище. Няма такава Държава.

 • Оля
  Оля Петък, 08 Септември 2017 14:51 Връзка на коментара

  Росица Димитрова Кенеди си купи специалност с парите на дружеството ВиК Благоевград В УАСГ, специализация в УНСС, екскурзии, два джипа, имот и къща в Гърция, а сега Америка. Браво Роске Велика си умееш да си постигаш целите си .

 • Сиси
  Сиси Събота, 09 Септември 2017 00:00 Връзка на коментара

  Браво, Роси щом две седмици след подновяване на договора още злобеят значи много си ДОБРА! Злобейте злобари има защо. Недейте да и броите дипломите, ами се захващайте и вие учете, лишавайте е и се доказвайте. хиххи

 • Диди
  Диди Събота, 09 Септември 2017 00:38 Връзка на коментара

  Да изсъхне тази ръка, която на този светъл празник Света Богородичка е написала онзи грозен коментар. Не изричай името Господно напразно ма пача. Не те ли е страх, че ще те накаже, че си толкова злобна, невярваща и проста. Не яж от ръката, която ти дава хляб. Некадърници, като не ви харесва се махнете от ВиК, кой ви задържа да работите с нея. Пред нея св..ки правите, а иначе във форумите сте силни.

 • До Вили
  До Вили Събота, 09 Септември 2017 00:42 Връзка на коментара

  Роси Димитрова, има богата фамилия Кенеди, които достатъчно и дават за да има. Недейте да преписвате заслуги на ВиК. Кои сте вие та можете нещо да дадете за да и оправите финансовото положения.Айде, няма нужда изобщо дори и да го споменавате. Ядосвате се защото при нея неможете да крадете? Много сте малки, много сте жалки, много сте страхливи мишки. ДИШАЙТЕ И ПРАХТА, ОЩЕ СТО ГОДИНИ ЩЕ Е ТЯ.

 • Сиси
  Сиси Събота, 09 Септември 2017 17:01 Връзка на коментара

  Свирките тя ги прави това жалко жлъчно същество .Напаст Божий сте вашето Племе .Рано или късно ще си получите заслуженото Росица Димитрова Кенеди ВиК Благоевград. Ако имате малко мозък и достойнство тя щеше да си тръгне, а не да продължавате да играете театър с чертите пари. Циркаджий!

Оставете коментар

САЙТЪТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НАПИСАНИТЕ КОМЕНТАРИ!
Публикуване на линкове и добавяне на HTML не се допуска!

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

ЛЮБОПИТНО

ОТКРОВЕНО