Топ Новини

Кметско безхаберие! Жителите на петричкото село Марикостиново готови на крайни действия! Избрана

„Геноцид на една община над друга”! 

Вчера жителите на петричкото село Марикостиново се събраха пред една от пресъхналите селски чешми, причината е десети ден за без питейна вода. Водопроводът в селото се захранва от санданското село Петрово. Хората се категорични, че ще излизат всеки ден на протест, докато проблемът не им бъде решен.

Ако това не стане ще блокират АМ „Струма“. Подготвен е граждански иск срещу УВЕКС-Сандански и ВиК Петрич. Омбудсмана Мая Маналова е също запозната със случая. За да видят как могат да решат проблема бяха дошли и кметовете на Сандански и Петрич- Димитър Бръчков и Кирил Котев. 

Този проблем не от лошите зимни условия, жителите на тези села страдат от безводие от години. Водопроводът обслужва 7 петрички и 2 сандански села. Крайно време е двамата градоначалници да погледнат нещата от към реалната им страна и да решат този проблем. За пореден път доказаха и двамата, че не могат да справят с такива ситуации. Информирахме Ви как бяха почистени от снега и двата града и как хората бяха тотално в бедствено положение. Сега проблемът с водата  е пика на тяхната безотговорност!

Оставете коментар

САЙТЪТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НАПИСАНИТЕ КОМЕНТАРИ!
Публикуване на линкове и добавяне на HTML не се допуска!

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

ЛЮБОПИТНО

ОТКРОВЕНО