Топ Новини

/Видео и снимки/! Ето защо Слави няма да прави партия: Изпълни си поставената поръчка! Избрана

Доказа се, че Слави е в комбина с ГЕРБ и БСП!

Всички в България очаквахме най-после Слави Трифонов  да направи политически проект, и да влезе в политиката. Да но това няма да се случи. Официално неговият екип обяви „Не, партия няма да има”. Хората на Слави заедно с омбудсманът Мая Манолова внесоха в парламента законопроект за въвеждане на мажоритарната избирателна система по модела на референдума. Бившата лява депутатка и изявен социалист Мая Манолова от своя страна не се ангажира с това дали тази система ще е по-добра, но тя е помогнала за изработването на закона. Но тъй като 2,5 милиона граждани са гласували „За“, той трябва да бъде внесен в парламента и трябва да бъде гласуван. Ако се гласува новата мажоритарна система, зад която се оказва, че стоят ГЕРБ и БСП инициирана с толкова голям размах от Слави Трифонов, кой ще носи отговорност. Ясно проличава комбината на двете партии какво на практика се получава, че те управляват заедно.

Веднага след президентските избори, като се разбра, че кабинетът Борисов подава оставка и двете политически партии обявиха, че подкрепят идеята за мажоритарно гласуване. Онзи ден се обяви, че временно се спира програмата по Енергийно саниране, отново и двете сили обявиха, че това е временно и след изборите, който и да е на власт от тях програмата ще бъде продължена. Какво е това тайно споразумение между тях да не влизат в тесни политически разправии. Е няма как да стане това, защото повечето кадри на ГЕРБ са бивши политически кадри точно от БКП, чийто наследник е БСП, като се почне от представителната фигура на Борисов. Той е дългогодишният охранител на Тодор Живков. Всички знаят за носталгията, която Бойко изпитва по това време и неговия работодател. Налудничаво и смешно беше плашенето по време на президентската кампания на ГЕРБ с комунизма и комунистите, като те самите са бивши такива от лидера до последния редови член на партията. Ако се направи една справка за членовете излиза нещо такова: Все още изпълняващия длъжността президент Росен Плевнелиев, издигнат от ГЕРБ е бивш първи секретар на комсомола в Благоевград, син на секретаря на ОК на БКП по образованието. Неспечелилата  президентските избори Цецка Цачева –активен член на БКП. Продължаваме със списъка Николай Младенов –комсомолски секретар на учкома на 114-та английска гимназия, син на дипломат по времето на Тодор Живков. Кадровикът на ГЕРБ Цветан Цветанов е син на личния шофьор на Григор Шопов, който беше шеф не на кое да е на ДС. Стигаме до най-успешния строителен министър Лиляна Павлова, внучка на Георги Павлов, партизанин от Татовата бригада „Чавдар“ и бивш министър на химията и металургията член на ЦК на БКП, за нея в управленските среди се коментираше, че е наследила комунистическия хъс на управление, петилетките много и пасваха. Диана Ковачева още една от женското обкръжение на Борисов, внучка на личния шофьор на Васил Коларов и Цола Драгойчева. Бившият образователен министър Сергей Игнатов – син на Симеон Игнатов, секретар на ДКМС и после секретар на ОК на БКП Видин по идеологията. Обсъжданият напоследък Владислав Горанов- негов кум е личният масажист на бившия първи Тодор Живков. Енергийното светило на Борисов Дилян Добрев – син на последния партиен секретар на Кремиковци. Стожерът на вътрешното министерство другата любимка на Борисов Румяна Бъчварова- дъщеря на дългогодишния главен редактор на вестник „Отечествен фронт“ официоза през комунизма, който заедно с вестник „Работническо дело“ бяха най-големите трибуни на комунистическите и тоталитарни идеи. Всички тези хора от обкръжението на Борисов са закърмени с тези идеи и едва ли са се променили. ГЕРБ на практика е като фракция на столетницата БСП по нищо не се различава и от кадри и от идеи. За големите неща са заедно в един глас прокламират всичко под мотото „за по-доброто бъдеще на България“. 

В основата си двете партии са еднакви, Борисов създаде своята партия ГЕРБ по подобие на бившата комунистическа партия на Тодор Живков. Според задълбочени анализи на водещи политолози корените на двете основни партии ГЕРБ И БСП са в партията-държава преди 25 години БКП. Твърди се, че покойният премиер Андрей Луканов, който е последният убит български политик, е имал идеята да отдели партията си от „Държавна сигурност“ като създаде две паралелни структури наследници – вляво Социалистическата партия, а вдясно - първо СДС, а след нейния упадък – ГЕРБ. Факт е, че Луканов бе убит от представители на ДС (Комунистическите тайни служби) и също така е факт, че свързани с бившите комунистически служби – ДС и зловещото съветско КГБ има във всички основни български партии.(това са официални данни извадени от доклад за Европейската комисия относно корупцията в България.

А машата им Слави Трифонов отдавна е в тесни отношения и с двете партии.За да се издигне в обществото Слави влиза първо в масонските ложи там го вкарва Илия Павлов, който притежава най-високата масонска степен у нас, именно той посветил Слави Трифонов в организацията на свободните зидари

Слави показа качества, които не всеки българин притежава и с право се нареди сред братята зидари. Има различни теории, че олигархът Георги Гергов виден активист на столетницата въвежда Дългия в ложата си „Слънце Ориент“. Но далеч преди това шоуменът е знаел много неща. Дали от масоните или от нещо друго Трифонов се замогна и дори влезе в имотен спор с Бойко Борисов, който не му позволи да издигне хотел в градинката на квартал „Лозенец“ и той намрази бившия премиер. Носи се мълва, че след разстрела на Илия Павлов, Слави питал баща му Павел Найденов кой сега ще дава пари за шоуто. През много неволи е минал Слави в живота си, но явно умее да играе и с двете политически партии и да се облагодетелства  от тава. Поставиха му поръчка и той я изпълни, направи референдум с основана цел да се гласува по мажоритарната система.Е да видим, докъде ще ни докара тази система.

 

Информационна агенция "Региона Бг"представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

Оставете коментар

САЙТЪТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НАПИСАНИТЕ КОМЕНТАРИ!
Публикуване на линкове и добавяне на HTML не се допуска!

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

Д-р Пеев извършва консултации  в DENTA CLINIC в четвъртък

Д-р Пеев извършва консултации в DEN...

Понеделник, 25 Септември 2017 10:37
Български курорт е в топ 10 за най-добри ски курорти в света

Български курорт е в топ 10 за най-...

Понеделник, 18 Септември 2017 16:45

ЛЮБОПИТНО

Астропрогноза: Близнаци - ще се чувствате супер, Козирог - бъдете по-инициативни

Астропрогноза: Близнаци - ще се чув...

Понеделник, 25 Септември 2017 08:53
Служителка при нотариус грабна 5 000 лв. от лотарията

Служителка при нотариус грабна 5 00...

Неделя, 24 Септември 2017 13:46
Звездите за днес: Лъв - радвайте се на живота, Козирог - приятен ден

Звездите за днес: Лъв - радвайте се...

Неделя, 24 Септември 2017 09:01

ОТКРОВЕНО