Топ Новини

/Снимки и видео/ Кметът на Община Благоевград д-р Атанас Камбитов: Гласувах за стабилна и сигурна България! Избрана

Гласувах както предния път!

В 11.30 часа кметът на Община Благоевград д-р Атанас Камбитов придружен от дъщеря си гласува в СИК във 2-ро ОУ „Димитър Благоев“. Той изрази мнение, че гласува за стабилна и сигурна България.

{gallery}AYJHTYJH{/gallery}

 

"За политическа и икономическа стабилност на страната, която е много нужна в този момент. Стабилността днес е необходима повече от всякога. Последните две години имаме политическа стабилност, икономическа стабилност,за първи път от много години имаме устойчив икономически растеж, бизнес средата е по-добра, безработицата намаля, финансова стабилност имаме и дефицита намаля и излишъка се увеличава.
Благоевград реализира проекти по националната програма за саниране и „Региони в растеж“ около 200 милиона. Гласувах всичко това да продължи. Гласувах против безвремието и хаоса. На искам да плаша никого, но на база опит от изминалия мандат  влизането в политическа криза, предсрочни парламентарни избори, служебно правителство водят до застой, просто така се случват нещата. Предсрочни избори и служебно правителство ще забавят усвояването на пари от Еврофондовете, ще има забавяне тези 15 млд. ще ни се видят мечта. Никой не говори, но 2018г. има оценка по напредъка по европрограмите. 2018г. е окончателният доклад, но проверката започва в средата на 2017г. Сами си направете сметка, 5-6 месеца има забавяне. Какъв ще бъде резултатът? Никой не говори за това, че 2018г. България е председател на Европейския съюз. Това е политическа отговорност. И тук е мястото да кажа, че извън това, което хората гласуват, политическия елит на всички партии трябва да бъде отговорен“, допълни кметът Камбитов. Той призова да се гласува разумно и отговорно./Вижте видеото/

 

Оставете коментар

САЙТЪТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НАПИСАНИТЕ КОМЕНТАРИ!
Публикуване на линкове и добавяне на HTML не се допуска!

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

ЛЮБОПИТНО

ОТКРОВЕНО