Топ Новини

Нещо страшно се случи в Италия! Трусове с магнитуд 5,5 люляха тази нощ земята! Избрана

Има преместен планински масив, селища са тотално разрушени!

Припомняме че, два мощни труса разтърсиха снощи Централна Италия. Първият трус от 5,5 по Рихтер е бе регистриран малко след 19.00 часа местно време, а два часа по-късно е последвал втори, по-мощен трус от 6,1. Епицентърът им е на около 30 километра западно от Асколи. Съвсем близо до епицентъра на силното земетресение от август, което отне живота на 300 души.

Имало е и трети силен трус с магнитуд 4,7. Той е регистриран около полунощ местно време. Хиляди хора прекараха нощта на открито.
Евакуирано е италианското външно министерство. От него са паднали мазилки и няколко парчета от стената.

В зоната на земетресението има сериозни разрушения. Няколко села са напълно разрушени. Истинско чудо е, че няма жертви. Трусът се е усетил силно в Рим и дори в Неапол.


Мъж на 73 години е починал заради сърдечен удар, много се е уплашил, предава Антоанета Николова Рим трусът беше много силен, аз бях пoместена от дивана, на който се намирах. Хората излязоха на улицата. Падна част от фасадата на външно министерство, а фасадата е нова. Това заяви репортерката Антоанета Николова в ефира на Нова телевизия.
"Официалната информация от гражданска защита е, че няма жертви на земетресението. Тук има много бърза реакция на властите в такива моменти. Една от основните пътни артерии в Рим бе затворена вчера, понеже имаше разместен земен пласт, има преместен планински масив, селища са тотално разрушени. Като по чудо няма жертви", признава Николова.

"Мъж на 73 години е починал, но това е по-скоро от уплах, получил е сърдечен удар. Има пострадали, те са потърсили веднага помощ", добави тя.

.

Оставете коментар

САЙТЪТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НАПИСАНИТЕ КОМЕНТАРИ!
Публикуване на линкове и добавяне на HTML не се допуска!

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

ЛЮБОПИТНО

Астропрогноза: Овен - приятни изненади, Лъв - чудесен ден

Астропрогноза: Овен - приятни изнен...

Вторник, 19 Септември 2017 08:33
Лудо парти в Елизиум клуб разгорещи страстите в Благоевград

Лудо парти в Елизиум клуб разгорещи...

Понеделник, 18 Септември 2017 14:04
Невероятно! Баба живее 60 години без храна

Невероятно! Баба живее 60 години бе...

Понеделник, 18 Септември 2017 12:40

ОТКРОВЕНО