Топ Новини

Скандал! Председателят на ЛРД "Сокол 1911" Джери натиска ловци от Симитли да подписват документи с невярно съдържание! Избрана

Иван Василев – Джери принуждава председателя на 39-та ловно –рибарска дружинка Стоян Димов да подписва документи за неизвършени ловно-стопански мероприятия за изминалия ловен сезон!

Председателят на ЛРД „Сокол 1911“- Иван Василев-Джери извършва натиск на ловци от Симитли за подписване на документи с невярно съдържание.  Председателят на 39-та ловно-рибарска дружинка Симитли Стоян Димов разказа: „На 28.09.2016 год. посетих седалището на ЛРД”Сокол1911”-Благоевград, за да получа полагаемите ни се разрешителни на дружината за лов на едър дивеч с оглед откриването на ловния сезон на 01/10/2016 год.

От специалиста по ловно-стопанска дейност на ЛРД ”Сокол1911”, ми бе заявено, че ще получа разрешителните само ако подпиша документите за ловно-стопански мероприятия за изминалия ловен сезон, като това условие е по изрично разпореждане на председателя на сдружението Иван Василев.

Отказах да подписвам каквито и да било документи за неосъществени ловно-стопански мероприятия в стопанисвания от ловната ни дружина ловно-стопански район -Симитли”, разказва Димов.

Документите, които е трябвало да подпише са били с изцяло невярна информация.  

В резултат на случващото се, ловната дружина днес е подала жалба до директора на ЮЗДП Благоевград, до директора на РДГ Благоевград и до директора на ДГС Симитли, която прилагаме и тук за достоверност на информацията.


Те се надяват да не пропускат ловни излети без да имат никаква вина за това и отбелязват, че не е добре да се лишават ловците от правата си по устни нареждания на председателя на ЛРД „Сокол 1911“- Иван Василев./Симитли инфо/.

Оставете коментар

Публикуване на линкове и добавяне на HTML не се допуска!

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

ЛЮБОПИТНО

ОТКРОВЕНО