Арестуваха 75-годишен за притежание на канабис

Задържаха 75-годишен мъж за притежание на канабис. В поземлен имот в землището на с.Вишлене, общ.Петрич, стопанисван от Т.П./75г./ от с.Вишлене са намерени и иззети около 8 бр. тревисти растения с общо тегло около 7,850 килограма, реагиращи положително на канабис. Т.П. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.
Завчера  в гориста местност в местността „Поляните“, землище на с.Вишлене са намерени и иззети около 54 бр. тревисти растения с общо тегло около 111, 300 килограма, реагиращи положително на канабис.
 В местността „Игрището“, землище на с.Драгуш, общ.Петрич, в обезлесен участък на Държавен горски фонд  са намерени и иззети около 170 бр. тревисти растения с общо тегло около 287 килограма, които след направен полеви тест са реагирали положително на канабис.
 Вчера  около 13:00 часа на ул.“Предел“ в Благоевград, от полицейски служители на 02РУ-Благоевград, е извършена проверка на 17-годишен младеж от Благоевград. У същият е намерена и иззета около 0,3 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

Оставете коментар

САЙТЪТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НАПИСАНИТЕ КОМЕНТАРИ!
Публикуване на линкове и добавяне на HTML не се допуска!

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

ЛЮБОПИТНО

Астропрогноза: Овен - приятни изненади, Лъв - чудесен ден

Астропрогноза: Овен - приятни изнен...

Вторник, 19 Септември 2017 08:33
Лудо парти в Елизиум клуб разгорещи страстите в Благоевград

Лудо парти в Елизиум клуб разгорещи...

Понеделник, 18 Септември 2017 14:04
Невероятно! Баба живее 60 години без храна

Невероятно! Баба живее 60 години бе...

Понеделник, 18 Септември 2017 12:40

ОТКРОВЕНО