Спипаха 48-годишен докато си полива канабиса

48-годишен мъж от Якоруда е задържан заради отглеждане и съхранение на наркотични вещества.Вчера в местността „Гнилещица“, землище на Якоруда в момент на поливане на около 23 бр. тревисти растения, реагиращи положително на канабис, е задържан М.П./48г./ от Якоруда. При последващи оперативно-издирвателни мероприятия, от полицейските служители е извършена проверка в жилище в Якоруда и прилежащи към него постройки, обитавани от лицето, където в къщата са намерени и иззети около 30 грама тревиста маса, реагираща положително на марихуана, а в питейно заведение, стопанисвано от същия, са намерени и иззети: около 150 грама марихуана, инструкции за отглеждане на марихуана и торове за наторяването й. М.П. е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

Завчера пък  в нива, находяща се в землището на с.Горна Крушица, общ.Струмяни, от полицейски служители на РУ-Сандански, са открити около 160 бр. тревисти растения. След направен полеви тест, същите са реагирали положително на канабис с общо тегло около 240 килограма.

От полицейски служители на РУ-Петрич, около 01:30 часа  в събота в ж.к.“Цар Самуил“ в Петрич, е извършена проверка на Л.Л./19г./ от Петрич, при която е намерена и иззета около 0,2 грама тревиста маса, реагираща положително на марихуана. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа.Сн.илюстративна

Оставете коментар

САЙТЪТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НАПИСАНИТЕ КОМЕНТАРИ!
Публикуване на линкове и добавяне на HTML не се допуска!

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

ЛЮБОПИТНО

Астропрогноза: Овен - приятни изненади, Лъв - чудесен ден

Астропрогноза: Овен - приятни изнен...

Вторник, 19 Септември 2017 08:33
Лудо парти в Елизиум клуб разгорещи страстите в Благоевград

Лудо парти в Елизиум клуб разгорещи...

Понеделник, 18 Септември 2017 14:04
Невероятно! Баба живее 60 години без храна

Невероятно! Баба живее 60 години бе...

Понеделник, 18 Септември 2017 12:40

ОТКРОВЕНО